Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er der Bingo: Kom med til festligt nytårsbingo i Odense

Af Michael Qureshi

Hos Storms Pakhus er man altid gode til at skabe events og arrangementer, der trækker en masse mennesker ud til deres madboder og barer.

December måned er absolut ingen undtagelse. Når vi kigger på programmet, der runder året af i Storms Pakhus, så springer især et event i øjnene.

Nytårsbingo.

Tag din bedste bingo-makker under armen og kom forbi til en festlig omgang Nytårsbingo med masser af glimmer, glitter og fede præmier til de heldige vindere.

Det er gratis at deltage, og alle er velkommen både børn og voksne.

Find festhumøret frem

Find festhumøret frem og kom endelig i jeres flotteste nytårs-outfit! Lad os sammen fejrer nytåret i Pakhusets hyggelige street food atmosfære, der indbyder til snak og nye bekendtskaber.

Hvis man vil have fingrene i nogle af de eftertragtede bingoplader, så er det først til mølle, og pladerne bliver uddelt en halv time før spillet begynder.

Der spilles som altid tre runder, hvor man hver gang kan vinde ved 1 række, 2 rækker og fuld plade.

Årets sidste bingo er fra kl. 11.30 – 13.30.

Deltag i Odenses største pakkeleg

I næste uge og lige efter jul kan man også deltage i den store langbords pakkeleg.

Storms Pakhus inviterer alle pakkelegs-entusiaster til Odenses måske største pakkeleg. Så det er bare om at få trænet raflearmen til at slå en masse 6’ere, så man kan få hamstret så mange pakker som muligt.

Det er gratis at deltage – eneste adgangskrav er, at hver deltager skal medbringe min. én gave, som man selv vil blive glad for at få.

Gaverne kan indleveres fra kl. 18.30 til den store gavebunke, og Storms Pakhus smider selvfølgelig også ekstra pakker i puljen.

Man kan tilmelde sig her

Den 26. december inviterer Storms Pakhus til årets allersidste omgang pakkeleg. Juleaften er ovre, men Storms Pakhus forlænger julen med en Pakkeleg Special.

Så hvis man stadig er i gavehumør, så er denne sidste pakkeleg en perfekt anledning til at få fingrene i en ekstra forsinket julegave.

Tilmelding her

Del artikel

Andre læser også