Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du hjælp til at tomme et dødsbo

Af Annoncør

Det er altid hårdt at miste en, som man har nær, og det er egentlig lige meget hvor gammel personen er, hvem personen er, og hvilken relation personen har til dig. Der kan selvfølgelig være forskel på at miste sin 90-årig gammel bedstemor, som har været syg længe eller miste en bror eller søster i trediverne til et færdselsuheld. Ikke at sorgen er mindre, hvis din gamle bedstemor dør, for det behøver den overhovedet ikke at være, men ofte skal du både bekæmpe sorgen, det uretfærdige i at et ungt menneske dør og det faktum, at du ikke fik sagt farvel, hvis man mister nogen meget pludselig. Lige gyldig om personen, der afgår ved døden er din gamle bedstemor eller din søster, som kører galt, så kan opgaven med at få tømt deres hus være uoverskueligt. 

Rydning af dødsbo i Odense

Bor den afdøde i Odense, så er der hjælp at hente, når det kommer til rydning af dødsbo i Odense. Fylder sorgen alt, og har du dermed ikke overskud, lyst eller tid til at få tømt den dødes hjem, så kan du få et firma til opgaven. Det fungerer ved, at du fortæller hvilke ting, som du gerne selv vil beholde, og så sørge virksomheden for at alt andet enten bliver solgt, sorteret eller fjernet, så huset står tomt. Du kan endda få dem til at stå for rengøringen også. Klik her hvis du har brug for Rydning af dødsbo i Odense

Tankerne på det vigtige

Når andre står for den trælse opgave, som det nemt kan være at skulle sortere, sælge og skrotte en masse ting fra én, du havde nært, så kan du få lov til at bruge tiden på at bearbejde sorgen, være der for din familie og generelt bare lytte til, hvad du selv har brug for.

Del artikel

Andre læser også