Sådan gør du dating sjov og spændende

Skrevet af: Redaktionen

Dating er efterhånden blevet en ting mange mennesker sammenligner mere som en form for pligt eller i hvert fald noget træls man skal igennem, før man finder frem til den eneste ene. Men dating kan skam godt være sjovt og rigtig spændende. Gennem dating kan man få sig en masse gode og sjove oplevelser og møde en masse dejlige mennesker.

Læs med her for at få nogle ideer til hvordan du kan få en mere spændende oplevelse med dating og hvordan du kan gøre datinglivet sjovere.

Slap af

Det kan sagtens være at du er gået i gang med dating, fordi du gerne vil finde drømmeprinsen eller -prinsessen. Men du finder sandsynligvis ikke denne person på den første date du tager på. Hvis du sidder og konstant bekymrer dig over, hvorvidt du nu nogensinde finder den rette person, som kan det sagtens være at du netop overser personen, når de sidder foran dig.

Prøv i stedet for at trække vejret dybt ind og slap af. Nyd processen. Dating kan sagtens være sjov hvis man lader sig selv være aktiv del af det og ikke konstant bekymrer sig om det ene eller andet.

Husk på at den person man dater eller er på date med, også blot er et menneske ligesom dig og selv bare gerne vil finde nogle søde mennesker at dele nogle gode oplevelser med.

Hvis dig og personen du dater, efterhånden er begyndt at have sex sammen, så kan i sammen tage ud og kigge på sexshops i Danmark. På den måde kan i bedre få snakket om, hvordan i rigtig nyder jeres tid sammen og bedre lærer hinanden at kende.

Få et større udvalg på nettet

Langt størstedelen af alt datingliv er efterhånden trukket ind på diverse datingsider, som for eksempel dem du kan finde på Datingpilot. Derfor er dette også det bedste sted at befinde sig, hvis du gerne vil finde frem til din næste romantiske partner.

På nettet er det nemt og hurtigt at komme i kontakt med andre mennesker, som ikke umiddelbart bor i dit lokalområde eller går i de samme kredse som dig. På nettet kan man altså finde personer som bor i den anden ende af landet eller endda i helt andre lande. Hvem siger at din drømmeprins eller -prinsesse nødvendigvis er vokset op i samme miljø, som det du bor i?

Det kan godt være det værd at udvide sin horisont og komme i kontakt med personer der er lidt længere væk.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her