Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningsfest i fire dage: Shaping New Tomorrow åbner kæmpe butik i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Shaping new tomorrow
Foto: Shaping new tomorrow

Det er lige før, man ikke kan nå at få bukser på, hvis man skal følge med Shaping New Tomorrow, der i den grad har taget Danmark med storm med deres yderst komfortable herretøj.

De har næsten lige åbnet butik i Aarhus, holdt Grand Reopening i hjertet af København og åbnet en kæmpe butik i hjembyen Aalborg, hvor iværksætterne stammer fra.

Og nu er turen endelig kommet til Fyn og Odense.

Den største butik på landsplan

I starten af september kunne vi helt eksklusivt afsløre, at de slår dørene op i Vestergade 30 på en meget central og synlig placering.

Og nu er Shaping New Tomorrow klar til at løfte sløret for, hvornår de åbner.

Det bliver torsdag den 19. november, at bukse-kometerne åbner deres hidtil største butik på landsplan lige her i Odense.

“Vi glæder os helt vildt til at byde fynboerne indenfor i vores nye butik.

Folk kan se frem til det samme koncept, som i vores andre fysiske butikker, hvor der er fokus på, at den samlede oplevelse skal være helt i top,”fortæller Christoffer Bak, der er co-founder af Shaping new tomorrow.

Det skal være en fornøjelse – ikke kun at have tøjet på – men også at gå rundt i butikken.

Inventaret er holdt i nordiske farver, og der er både varme og stil over lokalet, der byder på flere banebrydende koncepter inden for retail.

Foto: Shaping new tomorrow

Revolutionerende prøverum – hvad går det lige ud på?

Dette gælder ikke mindst prøverummene, som er helt revolutionerende i Danmark.

For det første er prøverumme udstyret med en lækker og komfortabel sofa, der næsten giver én lyst til at slå sig ned på ubestemt tid – er du i det mere aktive hjørne, kan du i stedet lege med en helt særlig funktion, der giver dig mulighed for at se tøjet i lige det lys, du føler for.

Du har valget mellem “Club Light,” “Casual Light”, “Office Light” eller “Bright Daylight” – hvilket jo går meget godt i spænd med hele idéen bag best selleren The Perfect Pants, der kan bruges til enhver lejlighed.

Nu kan du også se dem i enhver lejlighed, før du køber. Eventuelt ryste lidt med hofterne til Club Light-lyset, og sikre dig, at det hele nu også spiller i spejlet.

Er du helt på bar bund, hvad angår enten størrelse eller farve, trykker du blot på en “Service”-knap, og så kommer personalet fluks med hjælp – uden du behøver gå tværs igennem butikken i bar kas’ … eller værre.

Butikken er også udstyret med masser af store tablets, hvorfra du kan lade dig inspirere – eller bestille varerne direkte hjem til dig, hvis du eksempelvis ikke lige orker at tage shoppingposen med videre i dagens program … eller hvis din størrelse af midlertidigt udsolgt i den fysiske butik.

Der er med andre ord tænkt på det hele.

Foto fra butikken i Aalborg

Stor åbningsfest – med store forbehold

Butikkens åbning fejres med flere festlige indslag, hvor du både kan gøre en god handel og få masser af fede oplevelser.

Der kommer blandt andet et par yderst dygtige parkour-udøvere forbi, som allerede har vist deres skills på Anders Hemmingsens Instagram:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Når du kommer i tanke om, at du har glemt noget. (@momo.aapk)

Et opslag delt af Anders Søby Hemmingsen (@andershemmingsendk) den

Selvom åbningen selvfølgelig skal markeres, er der taget ekstra stort hensyn til hr. Corona. Blandt andet bliver der lavet afmærkninger til køen, uddelt mundbind og hele tiden holdt øje med, at butikken ikke bliver overfyldt.

“Vi følger alle myndighedernes anbefalinger, og vores personale vil løbende gå rundt i køen og i selve butikken for at sørge for, at folk holder afstand,” lover Christoffer.

Åbningsfest i fire dage

Åbningsfesten er ligeledes spredt ud over flere dage, for på den måde at undgå for store mængder af mennesker, der samles på én gang.

“Vi har valgt at sprede festlighederne ud over fire dage, så der er plads til alle.

Derudover sker der noget forskellige hele dagen, så det giver mening at komme på forskellige tidspunkter. Om morgenen kan man eksempelvis få gratis kaffe fra en professionel barista allerede fra klokken 07.00,” siger Christoffer.

Senere på dagen kan du se frem til helt eksklusive Shaping new tomorrow-øl, som naturligvis er lavet i samarbejde med Albani.

Torsdag, fredag og lørdag udlodder man hver dag 100 goodiebags til en værdi af 1000 kr., som du er med i konkurrencen om hvis du har handlet for min. 500 kr.

Til åbningen kan du udover de tre grundlæggere også møde iværksætteren Jesper Buch, der  har kaldt Shaping new tomorrow sin bedste investering i Løvens Hule nogensinde.

Du kan finde mere info om åbningen her.

Del artikel

Andre læser også