MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjovt koncept i Storms Pakhus: Kom til “Bajer & Broderi”

Af Christina Frederiksen

Det er blevet helt vildt hipt at sysle med diverse typer af håndarbejde. Blandt andet har broderiets kunst fået en fornyet vind i sejlene – måske især under corona-nedlukningerne, hvor folk skulle finde på noget at lave derhjemme. Men det lader ikke til, at interessen for håndværket er aftaget, selvom samfundet er lukket helt op igen.

Derfor er Storms Pakhus hoppet med på broderi-bølgen og inviterer 8. juni til en aften med “Bajer & Broderi”. Her kommer den populære instagrammer, “lidt_broderi_har_aldrig_skadet”, og tager interesserede igennem broderiets muligheder.

Om du er broderist-ekvilibrist eller fuldkommen grøn i faget, er ligegyldigt. Alle er velkommen. Det vigtigste er, at det er sjovt og hyggeligt at være med. Rikke Mia, der er instagrammeren og brodøsens borgerlige navn, guider og underviser og sørger for at vise de livsvigtige teknikker – både i ord og figurer.

For at sikre, at ingen går forgæves har workshoppen et lille deltagerhonorar på 99 kr. som inkluderer materialer (129 kr. hvis du vil have en broderiramme med) samt to flaskeøl til ganen – der er jo en grund til, at det hedder “Bajer & Broderi”.

Billetter kan købes her.

Hvad: Bajer & Broderi

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense C

Hvornår: 8. juni kl. 18.30-21.00

Del artikel

Andre læser også