MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med forvirring: Det er blevet lettere at tage bussen i Odense

Af Redaktionen
Foto: Robert Wrengler
Foto: Robert Wrengler

Nu bliver det nemmere for dig, når du skal med bussen rundt i Odense eller besøge familien på resten af Fyn eller Langeland.

FynBus og Rejseplanen har nemlig integreret deres smartphone-apps, så du nu kan søge din rejse i Rejseplanens app og købe billet til rejsen i FynBus’ app uden at skulle søge rejsen igen.

FynBus fortæller, de har et mål om, at det skal være nemt at tage bussen. Det skal blandt andet ske gennem teknologisk udvikling, der højner brugervenligheden.

Nu kan FynBus fortælle i en pressemeddelelse, at det nu er slut med først at søge på hvilke busser, der kører dig til den næste store kulturelle oplevelse, for derefter at skulle finde ud af, hvordan du får en billet, der passer til rejsen.

Klik køb billet

Har du både Rejseplanen og FynBus’ Mobilbillet-app installeret på din telefon, klikker du bare på ”Køb billet”-knappen ved din Rejseplan-søgning – og vupti, så åbner FynBus’ Mobilbillet-app, hvor din søgning allerede er udfyldt.

Har du ikke FynBus’ Mobilbillet installeret på din telefon, får du mulighed for at hente appen, eller købe din billet i FynBus’ webshop, hvor din søgning selvfølgelig også er udfyldt.

FynBus fortæller dog, at de fortsat anbefaler deres kunder at rejse på rejsekort, da du med rejsekortet, i langt de fleste tilfælde, får den billigste billet.

Du kan læse mere her