MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Solfilm forbedrer dit indeklima

Af Annoncør

Foråret titter frem og heldigvis betyder det højere temperaturer, men for mange er det også lig med et dårligere indeklima på arbejdspladsen, viser undersøgelser.

En række eksperter har igennem årene givet deres bud på et bedre indeklima, når temperaturene udenfor stiger og et af de gennemgående råd er solfilm til vinduer som både er effektiv og en af de billigste løsninger, når det kommer til at begrænse varmegraderne på kontoret.

Annoncørbetalt indhold leveret af Kellmann Reklame

Solfilm på vinduer virker

Undersøgelser viser, at ved at implementere solfilm på vinduerne tager det op til 85% af varmepåvirkningen indenfor og det er selvsagt en voldsom positiv effekt – men fordelene stopper ikke her.

Solfilm har andre fordele end kun varmepåvirkning. Med høj sol over landet følger også solens UV stråler og de er som bekendt farlige, også selvom du sidder bag et vindue på dit kontor. UV strålerne er ganske vist ikke lige så farlige for dig på kontorstolen, som de er for dig ude i det fri, men du skal ikke tage fejl, en mængde UV stråler kan godt nå dig, hvis du sidder i direkte sollys på din arbejdsplads. En solfilm af høj kvalitet kan også afhjælpe dette problem for dig.

Mindre varme og mere privatliv

Som om at en kraftig reduktion af varme og UV stråler ikke var nok, så kan solfilm på vinduerne også hjælpe på dit privatliv på arbejdspladsen.

Solfilm holder ikke kun varmen ude, den har også en blinder effekt som gør, at du kan arbejde i fred og ro, uden nysgerrige blikke udefra.

Flere alternativer

 Du sidder nok nu og tænker, ja det er fint med en nærmest mørklægning af mit kontor, men jeg vil jo også gerne signalere lidt åbenhed og måske det mørke look som ofte kommer af solfilm ikke lige passer ind i virksomhedens look – men fortvivl ej, transparente alternativer findes også, her skal du bare være opmærksom på en lidt lavere varmereduktion.

Opsummeret kan vi konkludere, at du med solfilm til din virksomhed, virkelig kan hente meget på forbedring af indeklimaet, som alternativ til store og dyre maskiner og luftanlæg, som heller ikke altid er lige miljøvenlige.

Sommeren er lige om hjørnet, så skynd dig at komme i gang, så dine ansatte kan få et dejligt arbejdsmiljø, sommeren over.

Del artikel

Andre læser også