Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor Open by Night: Skibhuskvarteret inviterer til shopping og hygge

Af Michael Qureshi
Foto: JumpingFun Odense
Foto: JumpingFun Odense

På fredag d. 14. juni samles Skibhuskvarteret om et stort Open by Night event.

Arrangementet har allerede fået masser af reklame, da Fyens.dk onsdag kunne berette om, at en storskærm med reklame på eventet var ulovligt opsat og siden slukket for.

Men det bliver helt sikkert et hyggeligt arrangement, der ventes at samle mange odenseanere. På Facebook har over 1400 meldt sig interesseret/deltager.

Selve Skibhusvej spærres af mellem 17-22, og så omdannes kvarteret ellers til et hyggeligt område med aktiviteter for hele familien.

Blandt andet er der gratis entré i det populære trampolin-center JumpingFun. Butikkerne i området lokker med masser af gode tilbud, og der bliver live-musik og dans på torvet.

Deltag i en kysse-konkurrence

Man kan endda deltage i en kysse-konkurrence ved Matas-butikken. Der står dog ikke nogen info om, hvem man skal kysse, men mon ikke man selv skal medbringe ham/hende?

Den helt særlige Rammstein rom kan man få fingrene i her til denne Open by Night. Vores medejere fra Gastromand har blandt andet anmeldt den famøse rom – den kan du læse lige her.

Som til ethvert andet godt Open by Night er der selvfølgelig også loppemarked denne aften på Skibhustorvet arrangeret af Kvickly med en masse genbrugsguld.

Man kan selv leje en stand for en aften, hvis man vil af med en masse sager.

Del artikel

Andre læser også