Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor rejsenyhed: Endelig kan du flyve direkte til Mallorca fra Odense

Af Redaktionen

Det har været Billund eller Københavns Lufthavn, som soltrængende fynboer har rejst fra til danskernes foretrukne charterdestination, Mallorca.

Men nu har Spies netop offentliggjort, at de fra 2020 erstatter destinationen Varna i Bulgarien med direkte rejser fra Odense til Mallorca.

Det skriver Fyens.dk.

Kan allerede booke rejsen i dag

Faktisk kan man allerede fra i dag booke rejsen til Mallorca næste år. Spies satser stort på den direkte rute mellem Odense og Mallorca og indsætter derfor et fly med plads til 212 passagerer fra næste sommer.

“Mallorca er det mest komplette rejsemål, vi har, og vore fynske kunder har både i spørgeskemaer og på rejsemessen i Odense givet udtryk for, at de meget gerne ville kunne flyve til Mallorca fra Odense Lufthavn.

Det er især børnefamilierne, vi går efter, fordi vi gennemfører flyvningerne i skolernes sommerferie med første afgang 30. juni og herefter hver tirsdag frem til 4. august,” Carlos Cebrian, produktchef i Spies til fyens.dk

Du kan allerede nu tjekke flytider, hoteller og meget mere på ruten Odense-Mallorca her.

Man kan også selv booke et hotel og bare vælge flyrejsen med Spies, så det er virkelig en god nyhed for rejselystne fynboer.

Del artikel

Andre læser også