MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor succes i Arkaden: Nu flytter Love Butler ind i gågaden

Af Redaktionen

Love Butler, der laver jordbær dyppet i det fineste gourmet chokolade, har fået en vild start på deres mundvandsdryppende koncept i Odense.

Den succes har nu medført, at de flytter Love Butler fra Arkaden Food Hall til Vestergade 50, hvor Småfolk tidligere har holdt til.

Love Butler forventer at åbne i Vestergade lørdag 9. januar.

“Vi er på en spændende rejse, hvor vi rigtig gerne vil prøve nogle forskellige ting af, tilpasse os behovet hos vores kunder, udvide vores produktsortiment og mest af alt, så vil vi rigtig gerne skabe vores egen succes, uden at læne os op ad andre.

Vi vil også gerne have mulighed for at udfolde os og udvide vores sortiment med drikkevarer, som vi hidtil ikke har haft muligheden for.

Det har været en god tryghed at være i Arkaden, og nu er det tid til at komme ud til den virkelige verden”, fortæller Recayi Corap, marketing- og kommunikationsmanager hos Love Butler.

Sortimentet udvides i den nye butik

Det er ikke nogen tilfældighed, at Love Butler nu flytter konceptet ind i gågaden.

“Vi elsker at have kundekontakt, og vi vil gerne være synlige. Vi har allerede skabt en god relation med vores naboer ved Vestergade 50, og ser meget frem til at sprede en masse kærlighed blandt de andre butikker.

Vi tror også på at vi med vores egen lokation kan nå nye højder både i form af at møde nye og relevante kundetyper, og ikke mindst markedsføringsmæssigt. Det åbner bare op for mange flere muligheder.”

Den nye butik giver mulighed for nye koncepter, og vi kan blandt andet se frem til både evighedsblomster og så “Roses in boxes”, som bliver lanceret i det nye år i samarbejde med blomsterforretningen i Odense, ‘Sara Blomster’.

Derudover vil de også lancere noget flydende til ganen i form af lækkert drikkelse.

“Det løfter vi sløret for i den nye butik. Inden vi løfter sløret, så får danskerne lov til at gætte sig frem til hvad det er, igennem en stor konkurrence vi kommer til at afholde op til åbningsdagen,” siger de hemmelighedsfuldt.

Fra idé til stor succes

Idéen med at sprede kærlighed i form at lækre jordbær dyppet i chokolade startede for nogle år siden.

“Efter et par år på tegnebrættet, blev det tid til at gå i luften med idéen. Jeg gik helt officielt i gang i slutningen af maj, med hjælp fra min gode ven Recayi.

Han havde hjulpet mig med rigtig meget inden at vi åbnede op for de første bestillinger. Et par dage efter den første bestilling, hjalp Recayi mig med at få den første B2B aftale i hus.

Recayi troede på idéen så meget, at han hjalp mig med alt marketing i virksomheden, og dagen i dag er han der stadig for mig.

Det er takket være ham, at vi er så populære på de sociale medier.

Så for at det ikke skal være løgn, så har Love Butler kun solgt chokoladeovertrukne jordbær i et halvt år, med stor succes, og opnået en kæmpe popularitet hos fynboerne,” fortæller Samer Matarieh, stiftende direktør.

Konceptet skal udvides til hele Danmark

“Vi har en vision om at alle på Fyn skal lære os at kende i løbet af 2021. Det arbejder vi benhårdt på at opnå. Blandt andet tilbyder vi levering af en butler, på hele Fyn, alle ugens dage.”

Men drømmene stopper ikke ved Fyn.

“Vi har begge store ambitioner om at overtage Danmark og derefter resten af Skandinavien med vores unikke koncept

Vi tror på idéen fuldt ud og vores hjerter slår ‘Love Butler’. Derfor er vi villige til at gå All in, og er klar til at give den en skalle.

Vi er overbevist om at Danskerne har ventet på Love Butler i årevis. Og nu er det tid til at give dem det de har stået og manglet.”

 

Del artikel

Andre læser også