Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store besparelser på kendte mærker: 2Trendy holder kæmpe Black Month 

Af Redaktionen

Den aalborgensiske online butik 2trendy sælger hovedsageligt danske mærker, såsom Jack & Jones, Only & Sons, Fat Moose, Clean Cut Copenhagen og Gabba, men de har også flere internationale mærker her i blandt Levi’s eller Fred Perry.

Men selvom 2trendy ligger i det nordjyske, forhandler de herremode til kunder rundt omkring i Europa.

Udover Danmark sælger de blandt andet tøj til Norge, Sverige, Tyskland og Holland, og de har planer om at bevæge sig ud i flere af de europæiske lande inden længe.

Nu er de klar til en november med vilde besparelser.

Vilde tilbud hele november

Sidste år kørte 2trendy en række tilbud i løbet af november. De afholdte naturligvis Black Friday, men derudover havde de Black Week, Cyber Monday, Singles Day og andre initiativer.

Frederik Schrøder Grøne, der er e-commerce manager hos 2trendy, og som altså derfor står for butikkens webshop, fortæller:

“Vi fik ideen til Black Month allerede sidste år. Vi havde succes med de mange tilbud, vi førte, og i år ville vi så gøre noget endnu vildere. Og derfor besluttede vi at køre tilbud hele november”.

Tilbuddene indbefatter minimum 25 % på alt.

Årets store kup

Frederik Schrøder Grøne fremhæver nogle tilbud, han synes er ekstra gode til den kommende sæson. For eksempel en vinterjakke fra Jack & Jones, der i forvejen er et hitprodukt og en bestseller.

Jakken er en uldfrakke, med navnet Moulder, og den kommer helt ned i 750 kroner.
Man kan også få en lang dunjakke fra Only & Sons, der kommer ned i 560 kroner. Jakken hedder Carl Long, og er også et såkaldt hitprodukt

“Derudover kommer vores Comfort Suit fra vores Comfort Collection helt ned i 600 kroner – Jakkesættet er ideelt til julefrokoster, nytår eller andre af sæsonen festlige lejligheder, hvor man skal bruge et flot og behageligt jakkesæt.

Eller hvis man er til et mere festligt look har vi velour blazere fra kun 500 kr.,” udtaler Frederik Schrøder Grøne.

Nye kampagnevideoer med kendt influencer

2trendy har i år allieret sig med komikeren og influenceren Daniel Hoffe, der har været forbi Aalborg for at blive stylet i tøj fra 2trendys brede udvalg. Besøget af Daniel Hoffe har udmundet sig i en ny kampagnefilm, der er med til at skabe inspiration til forbrugerens egen stil, og som lander på de sociale medier i løbet af november.

Derudover har 2trendy også lavet en international kampagnefilm, der særligt fokuserer på, hvor fleksibelt man kan bevæge sig i tøjet fra Comfort Collection.

Udover de mange tilbud som 2trendy tilbyder i løbet af deres Black November, vil de også køre en konkurrence, der løber af stablen frem til Black Friday. Her har man mulighed for at vinde fem par af de populære Comfort Pants samt fem styks Comfort Shirts.

Alt man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde sig 2trendys nyhedsbrev. Det kan du gøre lige her.

Du kan besøge 2trendy online lige her

Del artikel

Andre læser også