Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store navne kommer til Odense: Nyt samarbejde bringer Vi Elsker 80’erne til byen

Af Michael Qureshi

Vi kender konceptet Vi Elsker 90’erne.

År efter år fyldes Kongens Have  tusindvis af 90’er fans og de største 90’er navne optræder på scenen.

Men torsdag serveres der en kæmpe nyhed.

For Vi Elsker og en af Danmarks største kulturfestival, H.C. Andersen Festivals er gået sammen, og de bringer sammen Vi Elsker 80’erne til Odense.

Den store koncert kommer til at være i Kongens Have fredag d. 14. august og ligger dermed 8 dage før Vi Elsker 90’erne i Odense.

Spandau Ballet og Back to Back blandt de store navne

Allerede nu er der afsløret kæmpe 80’er navne.

Blandt andet kommer Spandau Ballet-forsangeren Tony Hadley og den danske treenighed af hitmagere, Back to Back, Tøsedrengenes vokale frontduo, Anne Dorte & Maria, og Jørgen Klubien fra Danseorkestret.

Det er bare nogle af de fantastiske 80’er-kunstnere, som fynboerne kan begynde at glæde sig til, når ”Vi Elsker 80’erne” indtager Odense.

Koncerten i Odense er blevet til virkelighed som en del af et tættere samarbejdet mellem koncertarrangøren Vi Elsker og H.C. Andersen Festivals.

Med et fælles ønske om at give flere og bedre koncertarrangementer til kulturfestivalens gæster har Vi Elsker valgt at blive foreningsmedlem i den odenseanske kulturfestival.

“Vores ”Vi Elsker 90’erne”-koncerter er på landkortet i seks danske byer, og alle steder gør vi meget ud af at bidrage til lokalsamfundet.

I Odense har det været helt oplagt at blive en del af H.C. Andersen Festivals, som vi i nogle år har samarbejdet med om ”Vi Elsker 90’erne,” og som i den grad har manifesteret sig som en kulturfestival, fynboerne har taget til sig og som er kendt i hele landet,” siger Riffi Haddaoui, der er direktør i Vi Elsker og glæder sig til at udvide 90’er-konceptet med blandt andet en 80’er-fest i Odense.

“Målet med samarbejdet med H.C. Andersen Festivals er at kunne udvikle og tilbyde endnu flere og endnu bedre koncertoplevelser til festivalens gæster, og derfor er det fantastisk at kunne invitere til ”Vi Elsker 80’erne” allerede næste sommer.”

Udviklet fantastisk samarbejde

Hos festivaldirektøren for en af Danmarks største kulturfestivaler bringer det tættere samarbejde med Vi Elsker også glæde.

“Jeg er meget tilfreds med, at vi er blevet enige om både at fortsætte og udvikle vores samarbejde.

Vi blev bragt sammen i 2018 og har siden udviklet et særdeles velfungerende samarbejde, og derfor glæder jeg mig til, at der med det styrkede samarbejde nu tilbydes endnu flere musikoplevelser under H.C. Andersen Festivals,” siger festivaldirektør Peter Bøgholm og tilføjer:

“Jeg er glad for, at Vi Elsker bliver en del af foreningen bag H.C. Andersen Festivals. For mig er det et stærkt signal om, at de virkelig ønsker en øget lokal forankring og som virksomhed vil fællesskabet.”

Kæmpe 80’er-fest i hjertet af Odense

”Vi Elsker 90’erne” vender naturligvis også tilbage til Odense i 2020, hvor den bliver afholdt lørdag 22. august med navne som Coolio, East 17, 2 Unlimited og Robin S på plakaten.

Og så kan fynboerne altså også se frem til en kæmpe 80’er-fest, der er det nye koncept fra ”Vi Elsker”.

Vi Elsker 80’erne” bliver afholdt i Kongens Have fredag 14. august 2020 og sætter punktum for næste års 80’er-fester, der også besøger Rødovre og Holstebro. På plakaten i Odense står blandt andre Spandau Ballet-forsangeren Tony Hadley, Back to Back, Tøsedrengenes vokale frontduo, Anne Dorte & Maria, og Jørgen Klubien fra Danseorkestret.

“Vi glæder os ekstremt meget til også at holde 80’er-fester med danskerne, og med de foreløbige navne på plakaten har vi allerede præsenteret nogle fantastiske kunstnere fra årtiet med skulderpuder, walkman, Lacoste og benvarmere. Og der kommer snart flere store navne, så jeg er helt sikker på, at vi får en fantastisk 80’er-fest i Odense under H.C. Andersen Festivals,” siger Riffi Haddaoui.

Billetsalget til ”Vi Elsker 80’erne” i Kongens Have begynder onsdag 4. december kl. 12.00 på ticketmaster.dk. Der er Early Bird-pris til de første 1.000, som får deres billet for 429 kr. inkl. gebyr, hvorefter prisen er 629 kr. inkl. gebyr.

Billetter til ”Vi Elsker 90’erne” er allerede i salg – du kan finde billetinfo her 

Del artikel

Andre læser også