Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storms Comedy Club: Oplev Ruben Søltoft og Thomas Warberg til en skarp pris

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Pakhuset præsenterer endnu en gang Storms Comedy Club med nogle af landets absolut skarpeste komikere i det gode gamle Pakhus.

Det sker mandag d. 10. oktober.

Og man har hevet to af de helt store komikere til byen, når selveste Ruben Søltoft og Thomas Warberg tester et nyt setup lige her i Odense.

Derfor aner man heller ikke, hvad der kommer til at ske til showet.

Sikkert er det dog, at Kristian Fjord agerer både support, vært og æsel på aftenen, og at der yderst begrænsede billetter i salg.

Comedy-højborg i Pakhuset

Hal 3 skærmes af til formålet og omdannes til en regulær comedy-højborg.

Du fremviser billet ved indgangen til hal 3, hvor der er adgang fra kl. 18.00. Dermed er der også masser af tid til mad og drikke inden showet starter.

Der åbnes op til “Drivhuset” i hal 3 præcis et kvarter før showstart.

Vi kan glæde os til en aften i bedste klub-stil med blandede stole og bænkepladser. Enkelte pladser kan muligvis give et lidt begrænset udsyn, men altså intet voldsomt eller hæmmende for oplevelsen.

Billetprisen er 149 kr. + gebyr.

Om Ruben Søltoft

Ruben Søltoft er en af landets mest efterspurgte og enestående komikere. Ruben har efterhånden etableret sig solidt blandt de ypperste i dansk stand-up.

Med titlen som vinder af DM i Standup i 2010, det store gennembrud i TV2 ZULUs hitserie SJIT Happens og efterfølgende kæmpesucces med sine standup-shows ”Mit Hoved” og ”Ting Fra Min Mund”, der fyldte salene landet over, har den karismatiske nordjyde sat fede streger under sine mange talenter, der sidenhen også har ført ham forbi både ”Stormester” og givet hovedroller i ”Terkel – The Motherfårking Musical” samt den populære tv-serie ”Minkavlerne”.

Præstationer der har kastet flere nomineringer af sig til ZULU Comedy Galla, der som bekendt årligt hylder kongerigets allerdygtigste komikere.

Om Thomas Warberg

Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Thomas Warberg var i efteråret 2021 landet rundt med sit nyeste anmelderroste One-man show “Et storslået Menneske”, der stillede skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen.

Som altid er Thomas Warberg shows spækket med skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

Kristian Fjord

Odenseanske Kristian Fjord er skuespiller og komiker, man kender ham bla. fra ting som “Minkavlerne”, “Fuhlendorff og de skøre riddere” og selvfølge et utal af events og shows her i Storms Pakhus.

Du sikrer dig din billet her.

Del artikel

Andre læser også