MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri ølbar og dans på bordene : Storms Pakhus inviterer til stor Oktoberfest på lørdag

Af Nathalia Hentze Nielsen

Oktoberfesten i München besøges hvert år af flere end seks millioner mennesker, og selvom det er yderst populært at drage sydpå for at få den perfekte blanding af lederhosen, schlagermusik og øl i stride strømme, har oktoberfester også fået en kæmpe opblomstring her i Danmark.

Det er også tilfældet her i byen, hvor man er klar til at afholde en stor oktoberfest i Storms Pakhus på lørdag den 2. oktober fra kl. 19.00 til 01.30.

Der vil være jodling, dans på bordene og øl i stride strømme samt musikalsk underholdning fra ingen ringere end DJ Ötzi Double og DJ René Andersen, som lover at skrue op for de helt store schlagerhits.

3 timers fri øl

Når du køber en billet til arrangementet, får du automatisk tre timers fri ølbar i tidsrummet 20.00 til 23.00 og en gratis jägerbomb ved ankomst.

Øllene er fra Royal Unibrew, og du kan vælge mellem Royal Økologisk Classic og Edelweiss Wheat Beer, men Storms understreger, at du er velkommen til festen uanset om du køber denne pakke eller ej.

Ingen Oktoberfest uden udklædning, og trækker du i dit flotteste tyroler-outfit, kan du desiden vinde præmier for flotteste udklædning i løbet af aftenen.

Læs mere her.

Hvad: Oktoberfest
Hvor:
Storms Pakhus
Hvonår:
2. oktober, kl. 19.00

Del artikel

Andre læser også