Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på eventyr i Odense

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

At rejse udenlands og se store seværdigheder og udforske en ny by eller et nyt land kan være svært i øjeblikket. Coronapandemien har gjort det usikkert at rejse, og der er mange restriktioner, der kan spænde ben for nye oplevelser uden for Danmarks grænser. Heldigvis er der uanede muligheder for at gå på opdagelse i vores eget land. I Odense findes der et væld af aktiviteter og oplevelser, som det helt klart er værd at tage et kig på. Hos Discover Denmark kan du se alle de seværdigheder og oplevelser, du kan finde i Odense. 

Oplevelser i Odense

Når du har sat kursen mod Fyns største by, er det bare at gå på opdagelse blandt byens mange aktiviteter, seværdigheder og oplevelser. Der er en masse at lave både for børn og voksne – uanset om du er til museumsbesøg, actionoplevelser, restaurantbesøg eller noget helt fjerde. En af de mest kendte attraktioner i byen er H.C. Andersens fødehjem, hvor du kan få et indblik i den verdensberømte digter og forfatters liv. Er du mere til vilde og udfordrende oplevelser, finder du både Escape Room, Jumping Fun Odense og Gokart Hal. I byen er der også rig mulighed for at nyde vejret og slappe af i nogle af de fine haver og parker, der fungerer som pusterum i den travle by. Af museer i Odense findes der blandt andet Carl Nielsen Museet, Fyns militærhistoriske museum samt Danmarks Jernbanemuseum. Der er altså et væld af muligheder for spændende og underholdende aktiviteter i Odense. 

Find oplevelser hos Discover Denmark

På Discover Denmarks hjemmeside er det muligt at få et overblik over de aktiviteter og oplevelser, du kan finde  i Danmark. Der findes anbefalinger, som fokuserer på de must see seværdigheder, der er at finde rundt omkring. Du kan målrette din søgning, så du kun får de seværdigheder og oplevelser frem, som du har interesse i. På denne måde kan du hurtigt få overblik over de aktiviteter, der anbefales specifikt til dig og din familie. Du kan også gå på opdagelse i anbefalinger af restauranter, kulturoplevelser, shopping og meget mere. Når turen går til Odense kan du altså med fordel tage et kig på hjemmesiden, da du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over byen og planlægge din ferie, så den passer lige præcis til de oplevelser og aktiviteter, du har lyst til at kaste dig over.

Del artikel

Andre læser også