Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ting du bør have i dit køkken

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Når flytningen står for døren, skal du have en masse overvejelser med, om hvad dit hjem skal indeholde af praktiske ting. Særligt i køkkenet er det vigtigt at få købt det rette køkkenudstyr ind, således at madlavningen både kan være let, sjov og kreativ. Et godt køkkenmiljø er altafgørende for motivationen til at sætte gang i kødgryderne, og det er både til glæde for dig og dine nærmeste. Læs derfor med nedenfor, og få inspiration til hvilke ting, som du bør anskaffe, til dit køkken derhjemme. 

Det rette køkkenudstyr 

Du skal overveje, hvilket udstyr du køber til dit køkken. Hvis du er glad for at fylde køleskabet med lækkert kvalitetskød, kan du med fordel investere i en vakuumpakker. En vakuumpakker suger luften ud af en plastikpose og omslutter kødet, så der ikke opstår bobler. Posen forsegles herefter og giver kødet en lang holdbarhedsdato. Vakuumpakker er blevet populære i køkkenet, da de er praktiske og også er med til at bekæmpe madspild. Gem gerne resterne fra kødet og kartoflerne, og så sent som en uge efter, kan du varme sagerne op til en omgang klassisk biksemad. Nemt, hurtigt og lækkert. Hvis du derimod er en stor kageentusiast, skal du huske at gå på udkig efter køkkenvægte. Det er udstyr, der gør det hyggeligt at være i dit eget køkken, og så er de praktiske til for eksempel bagning. 

Sunde madvarer 

En anden vigtig faktor, for at skabe et godt miljø i køkkenet, er madvarerne. Uanset om du er bosat alene eller med andre, er et køkken bedst, når det er proppet med sunde og næringsrige fødevarer. Jævnligt sørg for at fyld dit køleskab op, med nyindkøbt frugt og grønt, som er indbydende for både dig og dine gæster. Du kan som supplement også investere i et par krydderurter, som både kan pifte din madlavning op og i øvrigt give dit køkken nyt liv. Grønne planter er også med til at forbedre luften og duften i rummet og pynter fint i krogene. 

Kreative opbevaringsmuligheder 

En anden måde at organisere sit køkken på, er gennem kreative opbevaringsmuligheder. Dit almindelige køkkengrej skal placeres efter behov, men hvis du som mange andre, har svært ved at finde plads til det hele i køkkenet, er her nogle potentielle løsninger. En opbevaringsløsning er at købe en rumdeler til dine skuffer, så du både skaber overblik og plads til det hele. Man kan sætte en lille knage eller magnetisk stang op på køkkenvæggen, hvor man kan hænge sine grydeskeer eller knive. Du kan også investere i et rullebord, der i materiale og stil matcher køkkenets indretning.

Del artikel

Andre læser også