Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tjekliste: Dette skal du undersøge, inden du køber brugt bil

Af Annoncør

Skal du købe en brugt bil, er der flere ting, der er vigtige at undersøge forud for købet. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du tager dig god tid til netop dette.

Annoncørbetalt indhold leveret af: AltOmBilen

Med andre ord, er det vitalt, at du ikke blot kaster dig hovedkulds ud i at købe en bil, fordi du kan lide, hvad du ser. Der er nemlig mange andre ting, der også er vigtige at undersøge, hvilket særligt gælder nedenstående.

Er der pant i bilen

En af de ting, der er vigtigst at tjekke op på, er om der er pant i bilen. Ender du med at købe en bil med pant i, kan du risikere, at den bliver hentet af kreditor, fordi gælden ikke bliver indfriet.

I et sådant tilfælde vil du stå med valget mellem at betale gælden i bilen, eller lade din bil blive afhentet af kreditor. Når du skal undersøge, om der er pant i en bil, kan du bruge et værktøj som AltOmBilen.

Er der fusket med kilometertælleren?

Det er selvfølgelig også vigtigt at undersøge, om der er fusket med kilometertælleren. Synes du, at en bil har kørt mistænkeligt lidt, bør du undersøge, hvad status på kilometertælleren var ved sidste syn.

Med afsæt i dette, er det nemlig muligt for dig at regne dig frem til, om der er blevet fusket med den. Er der det, så skal du naturligvis afbryde købet med det samme. Det kan nemlig have stor betydning for bilens øvrige dele.

Hvordan er dens brændstoføkonomi?

Langt de fleste går også op i, at de finder sig en bil, der har en god brændstoføkonomi. Er det også tilfældet for dig, skal du naturligvis også bruge tid på at undersøge dette.

Dette kan du faktisk også få svar på, ved at bruge et værktøj som AltOmBilen. Det kræver blot, at du har nummerpladen på den bil, du overvejer at købe.

Hvordan er den prissat ift. tilsvarende biler?

Du skal selvfølgelig ikke snyde dig selv, når du køber en brugt bil. Derfor er det økonomiske aspekt også vigtigt at have fokus på.

For at sikre, at du ikke ender med at betale overpris for din nye bil, skal du undersøge, hvad andre tilsvarende biler koster. Det kan du gøre på flere måder, men det er dog lettest at lave en søgning efter samme model og variant på Bilbasen eller lignende bilportal.

Del artikel

Andre læser også