Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Træningscenter udvider: Nu kan du dyrke yoga i gammel biograf

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Træning for Qvinder
Foto: Træning for Qvinder

Fra 1930 til 1960 dannede de stemningsfulde og hyggelige lokaler i Skibhuskvarteret rammerne for biografen Sct. Hans Teater.

Senere blev stedet brugt som bank – men i 2016 flyttede Træning for Qvinder ind.

Siden har en lang række kvinder haft sin gang i det smukke center, hvor visionen har været at få krop og sind i unik balance.

Centeret har tilbudt alt fra cirkel- og styrketræning, bootcamps og ikke mindst yoga, der ligeså har været et stort trækplaster for centerets segment.

Derfor var idéen om endnu en sal i centeret heller ikke fjern, da Kirsten Victoria Larsen overtog lokalerne i 2016 – og faktisk var den heller ikke umulig.

Tom biografsal blev til yogasal

Førstesalen havde nemlig stået tom siden biografens lukning, og de nostalgiske og lyse lokaler ville – ifølge Kirsten – være de perfekte rammer for yogaen.

Tidligere i år blev projektet realiseret, da Træning for Qvinder fik lov at gå i gang med en omfattende renovering af førstesalen – og nu står den endelig færdig.

Foto: Træning for Qvinder
Foto: Træning for Qvinder

“Vores 1. sal er nyrenoveret og byder på en smuk og lys yogasal, hvor sjæl og krop plejes. Dygtige yogalærere med mange undervisningstimer bag sig står klar til at give dig en unik oplevelse hver eneste gang,” skriver centeret på deres hjemmeside.

Det er muligt at være yoga-gæst i de splinternye, men historiske, lokaler, uanset om du er medlem af Træning for Qvinder eller ej.

Centeret kører tilmed opstartstilbud i resten af 2019: 60 kr. pr. session og forskellige udvidede tilbud pr. måned.

Det kan du læse mere om her.

Del artikel

Andre læser også