Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Travlhed hos politiet i nat: 47 gange rykkede de ud til støjklager

Af Redaktionen
Foto. Kim Matthai Leland
Foto. Kim Matthai Leland

Når nattelivet er lukket, så mindskes voldsepisoderne og andre episoder der normalt giver politiet travlhed.

Nu har Fyns Politi og landets øvrige politikredse så travlt på en helt anden måde – heldigvis af mindre alvorlig karakter.

I nat rykkede Fyns Politi ud hele 47 gange på klager fra borgere på for meget støj og høj musik. Det skriver Ritzau ifølge B.T.

“Vi har ligget vandret med anmeldelser om musik til ulempe. Især i området omkring Munke Mose blev der spillet sindssygt højt,” siger vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen ifølge B.T.

450 udkald i hele landet i nat

Vagthavende forklarer yderligere, at en stor del af politiets tid er gået med at rykke ud til denne slags klager i løbet af natten.

Ritzau har ringet til alle landets politikredse søndag morgen og fået en opgørelse på udkald konkret på støjgener med for høj musik.

Her er man nået frem til, at politiet i hele landet rykkede ud mere end 450 gange i nat hvoraf de 47 gange så var her i Nordjylland.

København var naturligvis topscorer med knap halvdelen af anmeldelserne. I Nordjylland var der også gang i den, hvor politiet rykkede ud en del gange.

“42 gange har vi været ud får at få folk til at skrue ned. Tre steder fik de forbud mod at spille videre, efter vi var nødt til at komme igen anden gang,” siger vagthavende hos Nordjyllands Politi, Per Jørgensen til Nordjyske.

Del artikel

Andre læser også