MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor trængsel i Odense her til aften: Valfarter til stormagasiner og storcentre

Af Redaktionen
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

Lige siden de første meldinger kom på de forskellige medier sidst på eftermiddagen om nedlukning af stormagasiner og storcentre, var der rigtig mange, som startede bilen.

Siden statsminister Mette Frederiksen gjorde det officielt efter klokken 18.00, at de skal lukke ned allerede fra i morgen torsdag d. 17. december, så valfartede folk afsted ind til Rosengårdscentret samt Magasin i det centrale Odense.

Flere steder melder man om markant øget trafik, og Magasin du Nord har allerede meldt ud via deres Facebook-side, at de forlænger åbningstiden frem til midnat i dag.

Holder åbent frem til midnat

Magasin skriver således;

“På baggrund af de nyeste restriktioner fra regeringen, vil alle vores fysiske forretninger være lukket fra i morgen torsdag den 17. december 2020.

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at løse de udfordringer det må få for vores kunder. Har du spørgsmål til noget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

I dag holder vores forretninger åbent til kl. 24.00. Vi passer på jer med ekstra afstandsguider, ensretning og håndsprit.”

Især i Rosengårdcentret er der nærmest kaotiske tilstande.

Over for TV2 Fyn fortæller butiksindehaveren af Baggi, Lars Skinbjerg Pedersen;

“Der var helt stille i formiddags, men ligeså snart rygterne svirrede, kom der kunder. Her til aften har der været flere end på Black Friday,” siger han til TV2 Fyn.

Helt vilde billeder fra København

Ekstra Bladet skriver, at blandt andet i Fields og Rødovre Centrum i København er det helt vildt, hvor mange mennesker der er taget afsted ind for at klare juleshopping.

Fra den 25. december er det dog sikkert, at resten af detailhandlen følger efter og skal holde lukket frem til 3. januar.

Liberale erhverv som frisører, massører og så videre skal lukke fra på mandag, mens også skoler og institutioner skal holde lukket fra mandag.

Dagligvarebutikker og apoteker må fortsat holde åbent som normalt. Det betyder også, at Bilka i Aalborg Storcenter vil holde åbent som sædvanlig.

Del artikel

Andre læser også