MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild med at spare penge i Odense? Tre tilbud du ikke vil gå glip af

Den seneste uge har solen skinnet helt usædvanligt meget efter dansk standard. De varme solstråler og den skyfrihimmel er virkelig noget, der kan lokke folk ud af stuerne.

Varme dage kalder på kolde drikke og friske smage. Heldigvis er byen fyldt med lækre cafeer og restauranter, som netop indbyder til dette.

Vi har her samlet tre tilbud fra ClubOdense i denne måned, som kan hjælpe dig igennem de varme dage. Perfekt til en lille pause i skyggen eller en gåtur i byen.

Iskaffe hos Coffee and Eat
Iskaffe og sommer hører sammen. Hos Coffee and Eat får du byens måske bedste. Mælken er økologisk og kaffen fra et lokalt kafferisteri. Perfekt til en slentretur i byen.

Normalprisen på iskaffe hos Coffee And Eat er 38 kr., men er du medlem af ClubOdense får du den til kun 25 kr. Og bare rolig, du behøver ikke at drikke den alene, for tager du en ven med, får denne også en iskaffe til fordelagtig ClubOdense-pris.

Pssst. Hvis du alligevel er på vej til Coffee and Eat, så tjek lige din Goodiepack en ekstra gang, for vi har nemlig endnu et godt tilbud derfra i denne måneds ClubOdense.

Koldskål og limonade hos Odeon Social
Koldskål er bare en lækker sommerklassiker. Og nu har den endelig ramt menukortet hos Odeon Social.

Odeon Social er en café, hvor råvarerne er lokale, og maden bliver tilberedt af dygtige kokke. Kreative er de også, så derfor vil smagen på din koldskål variere. Men sikkert er det, at den altid vil smage dejligt af sommer.

Som medlem af ClubOdense kan du invitere en ven på koldskål i den hyggelige café. Du får to portioner koldskål med dertilhørende fynske øko-limonader til en pris på kun 120 kr.

Aperol Spritz i Storms Pakhus
Aperol Spritz er en ægte sommerfavorit, når det kommer til drinks. Smagen er mild og forfriskende og passer bare supergodt til varme dage og skyfri himmel.

Smutter du forbi den populære madmarked i Storms Pakhus, kvitterer vi med et godt tilbud til dig. Er du medlem af ClubOdense, får du nemlig to Aperol Spritz til kun 100 kr.

ClubOdense giver dig nye fordele hver måned
Du finder disse tilbud og meget andet i din ClubOdense. Indholdet skifter hver måned, så der er altid noget nyt at glæde sig til.

Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind lige her.

I denne måneds Goodiepack finder du også:

  • 25 % på et bord op til 4 personer på MASH
  • Spar 57 % på café latte eller cappucino hos CoffNGo 
  • Gratis rosé eller champagne hos Bar’Sushi 
  • Og meget, meget mere.

Del artikel