Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

VM fodbold på Flakhaven: Kom til kæmpe dansk fodboldfest

Af Jens Erik Møller

Der er under ti dage til, at VM i fodbold skydes i gang i Rusland.

Forude venter mange timers underholdende fodbold, og selvom der er langt til Rusland, kan du opleve den fantastiske fodboldstemning midt i Odense.

Flere af de danske kampe vises nemlig på storskærm på Flakhaven.

De danske fodbolddrenge skal i de indledende gruppekampe spille mod Peru, Australien og Frankrig – og det er de to sidste kampe, der vises på storskærm på Flakhaven.

Første gang Flakhaven rammes af fodboldfeber er derfor torsdag 21. juni, hvor det er Australiens tur til at møde Danmark. Kampen fløjtes i gang allerede kl. 14.

Stor gruppekamp mod Frankrig

26. juni spiller Danmark så mod Frankrig med kampstart kl. 16. Det er den sidste gruppekamp, og den kan dermed blive den afgørende skæbnekamp for Danmarks videre deltagelse ved VM 2018.

Kun de to bedste hold i hver af de otte grupper går videre til 1/8 dels finalerne, hvorefter alt kan ske.

Så find landsholdstrøjen og klaphatten frem og støt de danske drenge i selskab med flere hundrede andre fodboldfans på Falkhaven. Det er gratis at se med både mod Australien og mod Frankrig.

Fodboldfest i flere dage

Storskærmsvisningen er en del af DBU Tour 2018, som udover at vise to af Danmarks VM-kampe, også byder på forskellige fodboldaktiviteter i anledning af Fodboldens Dag.

Inden kampen mod Frankrig kan du således se eller deltage i Carlsberg Goal Shot 11-mandsmål, Freestyleshow, Junior Straffesparkskonkurrence, Skillchallenge, Jongleringskonkurrence, Panna Turnering, FIFA PS4 Turnering, Driblebane og Speed Cage.

Dagen efter – onsdag 27. juni – afholdes der VM i straffe på Flakhaven. Sammen med fire holdkammerater kan du tilmelde dig årets straffesparksturnering og være med i kampen om trofæet og en fodboldrejse til en værdi af 25.000 kr.

Du kan læse mere om både Fodboldens Dag og VM i straffe på DBU’s hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også