MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Wolt fejrer Odense-succes: Gratis udbringning fra Arkaden Food Market

Af Michael Qureshi
Hungry Dane i Arkaden Food Market.
Hungry Dane i Arkaden Food Market.

Vi har tidligere skrevet om Take Away-konceptet Wolt, der er kommet til Odense.

For odenseanerne er det blevet et fint alternativ til at få leveret mad lige til døren, og Wolt har i højere grad satset på restauranter og spisesteder med højere kvalitet end de klassiske Take Away-steder.

De har blandt andet fået godt fat i Odense ved at lukke en aftale med populære Arkaden Food Market, der har et hav af lækre madboder.

Wolt.

Få bragt gratis ud fra Arkaden

For at fejre det samarbejde og en generel god start i Odense tilbyder Wolt nu alle, at de helt gratis kan få bragt mad ud fra Arkadens madboder via deres service.

“Hos Wolt har vi med stor begejstring fulgt den rivende udvikling på Odenses madscene, og vi har sat en ære i at tage del i den. Særligt Arkaden har sat Odense på det gastronomiske Danmarkskort, og vi har nydt at kunne bringe de mange lækre retter ud til ganerne i Odense.

Men vi vil gerne have, at endnu flere odenseanere får mulighed for at smage maden fra de fire verdenshjørner i Arkaden!

Derfor bringer vi mad ud gratis fra alle steder i Arkaden til og med søndag d. 27/5, og vi håber, at Odense vil tage godt imod vores blå kurerer, der sveder og pukler her i sommervarmen – og evt. byder dem på lidt saftevand eller en Odense Pilsner,” siger Mads Frost Laursen, Marketing Manager hos Wolt, til MigogOdense.

Hos Arkaden Food Market er man godt tilfredse med samarbejdet med Wolt.

“Take away gør jo, at vi har mulighed for at ramme endnu flere, som vælger at spise mad fra Arkaden. Der er flere og flere som vælger at bestille take away herfra.

Det er kun positivt at de nu kan få den mad leveret hjem til døren. Det bidrager selvfølgelig også positivt på dem, som har boderne i Arkaden,” siger medstifter af Arkaden, Jacob Christer Larsen.

Har mange populære restauranter i Odense

Ud over hvad der findes af lækre steder i Arkaden Food Market, så har Wolt også aftaler med populære restauranter som MarcAntonio Pizzeria, den nye hotte burgerrestaurant Jagger, Soup Stone, bar’sushi, Cafe Kosmos og Bar’Ramen.

På den måde skiller Wolt sig ud i forhold til andre på markedet i forhold til, at man tidligere har manglet en Take Away-mulighed fra de mere klassiske gode restauranter.

Jagger

Følg din mad

Når du bestiller din mad hos Wolt, kan du følge din bestilling, fra restauranten går i gang med maden, og til du modtager maden på din adresse. På den måde har du hele tiden mulighed for at tjekke, hvornår du kan forvente, at maden kommer frem.

“Det unikke ved os er, at du kan følge din ordre igennem hele processen, og vores tekniske løsninger hjælper os til at levere mad hurtigere, nemmere og mere effektivt til de sultne danskere,” forklarer Mads Frost Laursen.

Du kan både bestille din mad gennem Wolts hjemmeside eller via virksomhedens app, hvor du lige nu kan bestille din mad fra 15 restauranter i Odense – blandt andet: Hungry Dane Arkaden, Snik Snak, Soup Stone, Bluefin, Ammi Jees og mange flere.

Del artikel