Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner snart: Wolt står bag helt særligt supermarked i Odense

Af Michael Qureshi

Hvis du (også) er en af dem, der ikke altid orker at skulle ned i supermarkedet for at handle ind til madpakke, frokost eller snacks til aftenhyggen i sofaen, så har vi en særdeles god nyhed til dig.

Inden jul åbner takeaway-tjenesten Wolt nemlig deres første supermarked i Odense, og det bliver noget anderledes end et traditionelt supermarked.

Den finske takeaway-leverandør Wolt med de velkendte blå cykelbude vil servicere kunder med dagligvarer leveret direkte til døren på kun 15-30 minutter i Odense.

Konceptet hedder Wolt Markets og bliver en ny måde at drive supermarked på.

Flytter ind midt i Odense

EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop udlejet en butik til Wolt i halvdelen af EDC’s egne lokaler i Odense.

I marts 2019 flyttede Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech – både erhverv, bolig og ejendomsadministrationsselskabet Lea Ejendomspartner ind i halvdelen af en ejendom på Vestre Stationsvej 25A, 5000 Odense C. Lokalerne blev gennemrenoveret, og nu er den anden halvdel udlejet til Wolt, som er ved at indrette et moderne købmandskoncept og åbningen er lige om hjørnet.

“EDC Poul Erik Bech købte ejendommen i 2018 af Salling Group, som tidligere havde drevet en Netto-butik på adressen, så det har været mest oplagt med en lignende lejer.

Wolt flytter således ind i velbeliggende lokaler og bliver vores nabo her i Odense centrum.

Det er velbeliggende lokaler på 336 m2 og en ejendom med gode eksponeringsmuligheder. Samtidigt har Wolt haft stor indflydelse på indretningen, der er gode parkeringsforhold og ejendommen er genbo til den nye letbane.

Lejekontrakten er underskrevet, renoveringen er i fuld gang, og planen er, at de allerede åbner i denne uge i midten af december, så folk kan handle de ting ind til jul, som de lige står og mangler,” siger Ove Nørgaard, udlejningschef EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense.

Dagligvarer på 30 minutter

Wolt kender vi normalt fra pizza og burger leveret lige til døren, men snart kan du også bestille andre ting på appen.

Wolt Market bliver et helt nyt supermarkedskoncept i Danmark, hvor man har mulighed for at få leveret sine dagligvarer inden for 30 minutter.

Det bliver et såkaldt delivery/pick-up marked, hvor man som kunde ikke bare kan gå ind fra gaden og handle.

Du skal i stedet bestille dine varer via Wolt-app’en, som man kender det med take away, og så leverer Wolt det inden for kort tid. Du kan også vælge at bestille varerne og selv hente dem i butikken.

Har alt det man skal bruge

Wolt kommer til at starte med cirka 2000 varenumre, og har alle de gængse varer, som man finder i et klassisk supermarked – lige fra frisk grønt til brød, fersk kød, frostvarer og lignende.

“Wolt er mest kendt som takeaway-leverandør til kunderne, men nu udvider de altså med et nyt koncept med eget supermarked kaldet Wolt Markets.

Kunderne kan ikke selv handle fysisk i Wolts nye onlinesupermarkeder, men skal bestille i deres APP eller hjemmeside og får leveret på sin adresse, så det er et interessant, nyt koncept i den danske detailhandel, så det bliver spændende at følge som nabo.

Wolt er glade for den centrale placering i Odense, hvorfra de kan nå et stort antal potentielle kunder,” siger Ove Nørgaard, udlejningschef EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense

Wolt har testet konceptet i Finland og Grækenland, hvor de har modtaget god respons fra kunderne og har haft enorm vækst i antallet af butikker.

De er allerede åbnet i både København, Aalborg og Aarhus.

Del artikel

Andre læser også