Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 grunde til at slå pløkkerne ned i Odense

Af Redaktionen

Annonce

Det kan være svært at beslutte, hvor man skal slå sig ned, når man ønsker at stifte familie og starte et nyt kapitel i livet. Mange flytter tættere på familien, andre starter helt nye eventyr mens helt tredje bliver boende, hvor de studerede. Det behøver måske ikke være enten eller, men en sammensmeltning af de ovenstående muligheder. Hertil er Odense et godt bud på en sådan løsning.

1.      Odense er Danmarks smørhul

Fyn er lige på vejen. Mellem Jylland og Sjælland. Det betyder altså, at ligegyldigt om du har familie det ene eller andet sted, så er I tætte på alt. Det tager blot halvanden time med tog til Esbjerg, men også til København, så det er ikke dagsrejser der vil komme til at definere jeres hverdag. Der er jo ikke meget andet at sige, end at ”Fyn er fin”.

2.      Trygge og stemningsfyldte rammer for familieliv

Huspriser på Sjælland er meget høje, men i Odense er det til at komme i nærheden af. Da Odense er stor, men ikke tætpakket, består meget af byen af villakvarterer. Det er derfor oplagt at starte en familie op i de hyggelige og trygge rammer, som Odense byder på. Når I har købt huset, så finder I en masse gode varehuse i byen, som kan levere de bedste møbler til jeres nye hus. Det kunne f.eks. være lækre dunlopillo senge, så nattesøvnen er sikret. Se mere på Nordfjeld.dk. så du kan finde den rette seng til jeres nye soveværelse.

3.      Storby med charme

Nok er Odense Danmarks tredjestørste by, men det føles ikke sådan. Odense rummer gamle huse med bindings værker, brostensgader og en lang smuk å, som giver byen en unik stemning, hvor naturen bliver ført direkte ind i byen. Om det er en kold vinterdag eller en varm sommerdag, så har Odense rammerne for smukke gåture langs å-systemerne og grønne arealer, hvor der er plads til samvær med vennerne.

Del artikel

Andre læser også