MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6 fordele ved at parkere campingvognen uden for byen

Af Redaktionen

Selvom der stadigvæk er gang i charterrejserne, er august måned slutspurten for camping entusiasterne. Bylivet venter med hverdag, kontortid og langt til næste ferie.

Har din campingvogn også kørt sæsonens sidste rute? Så er det blevet tid til, at du begynder at tænke over, hvordan den bedst overlever sin vinter-hi. Ryk campingvognen ud af byen og nyd godt af de mange fordele ved vinteropbevaring.

 

1. Slip for fugt- og frostskader

Den helt åbenlyse fordel ved at få opbevaret sin campingvogn hos et kvalificeret firma er, at din campingvogn ikke bliver udsat for frost og fugt. Uanset om du vælger opbevaring af campingvogn i Odense, København eller Sønderjylland, kan du være sikker på at lokalerne er sikret mod den slags utætheder og temperaturproblemer. Vinteropbevaring af campingvogn er den nemmeste og billigste løsning i forhold til vedligeholdelse af campingvognen. Fugt- og frostskader kan nemlig blive rigtig dyre i det lange løb – ved at leje en plads til vognen, undgår du helt den slags skader.

 

2. Undgå tyveri og hærværk

Når din campingvogn står opbevaret et aflåst og overvåget sted, mindsker du risikoen for tyveri og hærværk. Du kan dog selv komme til din campingvogn når du vil. Måske er I på vej til Sønderborg og kan holde ind og se til campingvognen på vejen. Med opbevaring af campingvognen slipper du for at bekymre dig for om den står i et udsat byområde, hvor tyveri og hærværk ses oftere end andre steder.

 

3. Undgå store udgifter ved parkeringspladser

Hvis du bor i byen kender du allerede til de tårnhøje parkeringstilladelser. Måske kan du købe en p-zone tilladelse men du kan nok forestille dig, at prisen ikke bliver lavere for campingvogne. Selvom du ved opbevaring af din campingvogn betaler et gebyr om måneden, er det i de fleste tilfælde langt billigere end hvis du skulle finde en parkeringsplads til den i byen.

 

4. Slip bekymringer omkring andre skader

Står din campingvogn parkeret udendørs, risikerer du at den bliver pådraget andre passive skader henover vinteren. Et solidt stormvejr kan uheldigvis få grene og andet materiale til at flyve rundt og ramme din vogn. Det gælder også for andre bilister, der ved uheld kan komme til at påkøre campingvognen på grund af pladsmangel eller andre årsager. Disse skader behøver du ikke at bekymre dig om, hvis du får opbevaret din campingvogn.

 

5. Kom hurtigere ud på vejene til sommer

Hvis din campingvogn er parkeret i en vinteropbevaring, kan du se frem til at bruge meget mindre tid på klargøring inden sæsonstart. Mange camping entusiaster bruger rigtig lang tid på rengøring inden vognen kommer ud på vejene – det kan du glemme alt om hvis du har haft din campingvogn opbevaret tørt og sikkert hele vinteren.

 

Det er ikke kun i vinterhalvåret du kan leje en sikker plads til din campingvogn. Faktisk kan du leje dig til opbevaring af campingvogn hele året rundt og du bestemmer selv hvor længe.

Del artikel

Andre læser også