Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslapning i Odense

Af Redaktionen

Når det er mandag, og man har en lang arbejdsdag foran sig, kan man hurtigt drømme sig væk til weekenden. Der er det tid til afslapning, og det er der rig mulighed for her i Odense.

Tag ud og spis

Intet er bedre afslapning end at begynde dagen med en god brunch. Her er der ingen stress, og du kan nyde dine røræg og bacon i ro og mag. Et par gode steder at få brunch her i Odense er f.eks. Café Skt. Gertrud, hvor du kan sammensætte din egen brunch. Vil du prøve en klassiker, skal du tage på Eydes, hvor stemningen er god og brunchbuffeten er varieret.

Når det bliver mørkt, kan I slutte aftenen af med et glas vin på Amy’s Bar. På vinbaren bliver du mødt af en god, afslappende stemning, hvor du kan få et glas vin til en god pris.

En god omgang massage

Når ens skuldre er helt spændte af at sidde ved computeren og arbejde, findes der ikke noget bedre end en god omgang massage, som samtidig kan mindske stress.

Massage i Odense kan du få hos Nannas Helse Klinik, der ligger på Blåklokkevej. Her kan du både få Hawaiiansk Massage og Fysiurgisk Massage, som arbejder kroppen på forskellige måder. Ved begge former for massage kan du få fjernet muskelspændinger på en afslappende måde. Hvis du virkelig skal slappe af i kroppen, er massage den perfekte måde at få det gjort på.

Tag børnene med

Hvis du har små børn, kan det være svært at slappe af, når krudtuglerne vil løbe rundt. Men hvis I tager en bold med ned i Munke Mose, kan du sidde og slappe af med en bog, mens børnene løber rundt. Det er stadig lidt koldt, men foråret er trods alt på vej. Derfor kan I gøre turen lidt hyggeligere ved at pakke en lille picnickurv med. Så får børnene rørt sig, og I kan alle få en hyggelig tur ud af det.

Del artikel

Andre læser også