MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bazar Fyn: Besøg en eksotisk verden lige midt i Odense

Af Redaktionen

Oplev en eksotisk rejse ind i en anden kultur. Bazar Fyn er et multikulturelt samlingspunkt med en markedsstemning, som er noget for sig.

Her finder du blandt andet eksotiske spisesteder, en masse små butikker, frisører, grønthandlere, slagtere, bagere og fødevareforretninger, som tilsammen danner en lille multikulturel bydel midt i Odense.

Man glemmer næsten, at man befinder sig i Danmark, når man går rundt og suger atmosfæren til sig med alle sanserne.

Spisesteder

I Bazar Fyn finder du eksotiske spisesteder med blandt andet syriske, græske, vietnamesiske, indiske og persiske retter. Så der er masser af muligheder for at udvide dit kendskab til fremmede madkulturer.

Mange kommer forbi for at få en hurtig bid mad i frokostpausen, og der er også rig mulighed for at hente din take away ved de mange små restauranter.

Frisk frugt og grønt

Hos Bazar Fyn har de et stort udvalg af frugt og grønt, som du ikke finder i dit lokale supermarked.

Ved grønthandleren Mango, finder du for eksempel over 100 forskellige frugt og grønttyper fra hele verden, og hvis du står og mangler en specifik frugt eller grøntsag, så kan de endda bestille det hjem til dig.

Derudover kan du også få vejledning til din tilberedning af grøntsagerne, hvis du er i tvivl.

Gå på indkøb

Hos Købmand Oliven eller Kafali Catering kan du hente inspiration til din madlavning og udvid din horisont ved at købe nye varer til hylderne i dit køkken.

Her finder du blandt andet spændende kolonialvarer, særlige kornsorter, anderledes olier til din madlavning, yoghurter, krydderier, oste, humus, oliven og søde sager fra Østen. De har sågar vandpiber, hvis du er til det.

Det brede og anderledes udvalg gør Bazar Fyn til et ideelt sted at få nogle andre madvarer med hjem, end dem du finder i den lokale Netto.

World Nuts

Hvis du vil have noget anderledes og måske sundere bland-selv-slik, så skal du prøve World Nuts i Bazar Fyn. Her finder du blandt andet alverdens karamelliserede og saltede nødder, jelly beans, tørret frugt i alle afskygninger og masser af sjove chokoladekugler med nødder, lakrids og andet godt.

Systue

Hvis du har en kjole, som skal syes ind, en lynlås, som skal skiftes ud, eller hvis du vil have skræddersiet dit tøj, så har Bazar Fyn sin helt egen systue. Og selvom prisen er lav, kan du både forvente hurtigt service og godt håndarbejde.

Slagtere

Hvis du er på udkig efter noget lækkert kød til din aftensmad, så kig forbi en af slagterne i Bazar Fyn. Her finder du et stort udvalg af friskskåret oksekød til en god pris. Du kan også få et par tips med til, hvordan du steger den perfekte bøf eller tilbereder en god steg.

Gaveidéer

Hvis du mangler idéer til dit gaveindkøb, så har Bazar Fyn måske nogle alternativer til din sædvanelige tur ned ad Vestergade eller i Rosengårdscentret. Måske finder du lige det, du leder efter.

Bazar Fyn byder nemlig både på guldsmede, en læderbutik, isenkræmmere, tøjbutikker, en broderiforretning og en butik med kosmetik og personlig pleje.

Bagerbrød og søde kager

Hvis du vil prøve en anden slags kager, end dem du finder hos bageren rundt om hjørnet, så kig forbi ​Sham Sweet​​.

Hos Sham Sweet har de masser af hjemmelavede, orientalske kager. Du kan blandt andet prøve deres baklawakage, som er en meget sød kage, der er udbredt i mange mellemøstlige nationer og lande fra Balkan.

 

Åbningstider:

Mandag: Lukket i hele centret
Butikker: Tirsdag – søndag: 10.00 – 18.00
Restauranter: Tirsdag – søndag 10.00 – 21.00
Bager: Tirsdag – søndag: 08.00 – 18.00