Ni retter og lækre øl: Meyer og Kissmeyer holder event på Anarkist
I juni 2018 åbnede Anarkist – Beer & Food Lab i Albanis historiske bygninger, hvor mikrobryggeriet Theodor Schiødtz Brewing Co. også ligger.
Brewpubben er bygget på et samarbejde mellem Meyers Contract Catering og Theodor Schiødtz Brewing Co. som har åbnet op for et utal af kombinationer og smagssammensætninger, hvor øl og mad forenes og komplimenteres.
Onsdag den 30. januar afholder Anarkist – Beer & Food Lab et velsmagende øl-og mad foredrag med to store ikoner inden for gastronomi- og brygverdenen: selveste Claus Meyer og Anders Kissmeyer.
Beer Maker’s Dinner bliver en aften hvor øl og mad, på baggrund af passion og nysgerrighed samt en forpligtigelse til konstant at gå nye veje, forenes ved bordet såvel som i gryderne.
Den gastronomiske iværksætter
Claus Meyer har i mere end 30 år arbejdet med gastronomi på mange forskellige måder. Gennem forsknings-, rådgivnings- og formidlingsaktiviteter samt entreprenørskab har han arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur.
Han er blandt andet indehaveren af Meyers Contract Catering.
En af verdens allerbedste brygmestre
Anders Kissmeyers øl-eventyr er noget af et livslangt kærlighedsprojekt. Han er en af verdens allerbedste brygmestre, der i over 15 år har innoveret craft beer-markedet indefra.
Han har skabt sit helt eget verdensomspændende, prisbelønnede ølbrand. Som han selv siger: “Det er idéen, der skaber iværksætteren.”
Anarkist eksperimenterer konstant
Anarkist – Beer & Food Lab har en stor passion for øl og mad – sammen og hver for sig. Derfor arbejder de legende med at udforske nye smagsterritorier, der går op i en højere enhed.
På Anarkist kan du få både frokost og middag samt en velsmagende snack som et supplement til din øl.
Beer Maker’s Dinner eventet består af tre serveringer af i alt ni retter, serveret som delemad. Hertil får man lov at smage fem forskellige øl fra Kissmeyers brygkatalog, skabt af og nøje udvalgt af Anders Kissmeyer selv.
Beer Maker’s Dinner menuen:
Starters:
– Falaffel på røde linser m. ”Humus” lavet på bagt græskar og saltede kerner.
– Røget laks fra Nordhavn m. jordskok og grønkål
– Surdejsbrød m. rørt urtesmør
– Saltbagt selleri m. stenbiderrogn og sprøde maltflager
Hovedret:
– Glaserede beder med friskost.
– Vinterkål m. brunet smør, kapers og grov sennep
– Sprødstegt svineskank fra Grambogaard
– Salat af gulerødder og ristede kerner
Dessert:
– Hvid chokolade sorbet, puré af æble fra Lilleø og sprød surdej
Pris pr. person 395 kr.
Hvad: Beer Maker’s Dinner
Hvor: Anarkist – Beer & Food Lab, Albanigade 20
Hvornår: 30. januar kl. 17:30
Billetter: Først til mølle-princip. Der er kun 100 pladser.
Billetter kan købes i baren på Anarkist – Beer & Food Lab, eller ved at klikke her.