MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis øl: Albani og Meyers åbner nyt sted med et brag

Af Jens Erik Møller
Foto: Anarkist
Foto: Anarkist

Der er længe blevet banket og bygget bag Albanis røde facade ud mod Albanigade. Først åbnede mikrobryggeriet Theodor Schiødtz Brewing Co., og nu åbner den nye brewpub Anarkist i de historiske bygninger.

Det sker på fredag 22. juni, hvor der blandt andet er gratis smagsprøver til de første 1.000 gæster og live-optræden med Turboweekend.

Brewpubben har fået navnet ”Anarkist Beer and Food Lab” efter Albanis grundlægger, Theodor Schiøtz, der havde en ambition om altid at være eksperimenterende og gøre oprør mod det forventede.

Foto: Anarkist

Smage på øl og få god mad

Det falder godt i tråd med ambitionerne for den nye brewpub, der forpagtes af Meyers.

”Vi vil gerne være en kreativ og eksperimenterende legeplads. Både i mikrobryggeriet og i brewpubben, hvor man både kan smage på vores øl og få mad fremstillet med og til øl, ligesom der vil være events såsom koncerter, ølsmagninger, releasearrangementer på vores øl samt foredrag og workshops om øl og mad,” siger Jesper Larsen, Marketing Manager Craft Beer hos Theodor Schiøtz Brewing Co, og tilføjer:

”Vi glæder os til at få et sted, hvor vi kan iscenesætte øl på den rigtige måde, og det får vi nu med Anarkist, der både bliver for almindelige forbrugere, vores kunder, turister og ølentusiaster fra nær og fjern.”

Åbner med et brag

Anarkist slår dørene op med et brag af en åbningsfest fredag 22. juni kl. 18.00. Til de første 1.000 gæster er der en gratis øl. Aftenen igennem sørger en DJ for de rigtige rytmer, og så byder den nye brewpub på eksklusiv live-optræden med Turboweekend, der lige nu er på afskedstour.

Foto: Anarkist

Brewpubben er åben hver dag – søndag til torsdag fra kl. 15-23 og fredag og lørdag fra kl. 12-02 – og i ugen efter åbningen er der igen masser af arrangementer på Anarkist.

Onsdag 27. juni er der koncert med The Van, torsdag 28. juni kan du komme til ølsmagning med brygmestrene, fredag 29. juni står den på grungemusik med kopibandene Closeminded og Last Exit, der spiller henholdsvis Nirvana og Pearl Jam.

Den begivenhedsrige åbningsuge på brewpubben afsluttes med releaseparty på den allerførste øl, der blev brygget på Theodor Schiødtz Brewing Co. – en Nordic Triple Porter – der i de sidste ti måneder har ligget på cognacfade.

Del artikel

Andre læser også