Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv inspireret til årets konfirmationslook: Magasin holder stort konfirmand-event fredag

Af Michael Qureshi

Magasin står igen i år klar til at hjælpe kommende konfirmander med at finde det perfekte outfit til både konfirmationsdagen og blå mandag.

I den forbindelse inviterer forretningen alle interesserede til inspirationsevent i morgen fredag den 7. februar fra klokken 15.00-18.00 med gode tilbud og goodiebags.

For mange unge skoleelever er konfirmationen en helt speciel begivenhed, der markerer, at man træder ind i de voksnes rækker. Det er en dag, som mange kommende konfirmander ser frem til med stor glæde, og det hele starter for mange med at finde det helt rette outfit til dagen.

Står klar med gode råd

Igen i år står Magasins personlige shoppere klar med gode råd til, hvilke styles man med fordel kan gå efter. Det kan nemlig være en jungle at finde konfirmationstøjet eller sættet til blå mandag, der passer til ens personlige stil og smag.

Det gør sig især gældende for pigerne, hvor der findes et hav af muligheder, og derfor har Anita Balsby gode råd til, hvad de unge konfirmander skal gå efter:

“Konfirmationsstilen er blevet mere fri, end det var tilfældet for nogle år tilbage, hvor man altid så pigerne i hvide kjoler med hvide sandaler eller stiletter.

Det klassiske look er også altid en sikker vinder, men jeg oplever, at flere unge vælger at kombinere den hvide kjole med et par smarte sneaks eller vælger et par hvide jakkesætsbukser under kjolen,” fortæller Anita Balsby, der er personlig shopper i Magasin Odense.

Populær kombi i 2020

Hun nævner i samme omgang, at den hvide, klassiske farve med fordel kan styles med pastelfarver eller denim for et ungdommeligt og friskt look:

“Mange vælger også at kombinere den hvide farve med friske pastelfarver, og det gør sig både gældende for konfirmationsoutfittet, men også til blå mandag, hvor der findes et bredt udvalg i afdæmpede farvenuancer.

Derudover er denimjakker også meget populære at sætte sammen med en hvid kjole. Mit vigtigste råd er altid, at man skal gå efter lige præcis det, man har lyst til at iføre sig på denne store dag,” siger Anita Balsby.

For konfirmationstøjet til drengene gør det sig også gældende, at alle muligheder er åbne.

Derfor vælger flere, ifølge Anita Balsby, et klassisk jakkesæt med et par sneaks og en t-shirt i stedet for en skjorte for netop at gøre det behageligt at iføre sig et jakkesæt for første gang.

Kom til inspirationsevent hos Magasin

Fredag den 7. februar inviterer Magasin til konfirmationsevent for kvindelige konfirmander kl. 15.00-18.00 i dameafdelingen på anden sal.

Det er gratis at deltage, og de besøgende bliver guidet af Magasins personlige shoppere i udvalget af styles til både konfirmation og blå mandag.

I samarbejde med Neo Noir præsenterer Magasins personlige shoppere forskellige tøjmuligheder til konfirmanderne. Der vil også være sjove konkurrencer og lækre goodiebags med produkter til de kommende konfirmander.

Alle deltagende får mulighed for at være med i en konkurrence om at vinde et konfirmationsoutfit fra Neo Noir. Der er ligeledes goodiebags på højkant for alle, der køber konfirmationstøj hos Magasin.

Læs mere om eventet på Magasins hjemmeside her.

Del artikel

Andre læser også