MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug golf som effektiv kundepleje i dit firma

Af Annoncør

Hvorfor er det så populært?
Måske spiller du selv golf, og gør du ikke, kender du sikkert nogen som gør. Golf er en stødt voksende sport, og er nu én af de mest populære sportsgrene for folk over 25. Wilke Promotion har mere end 20 års erfaring med golfbolde med logo, og det er med god grund. En golfbold bruges til hver eneste slag i golf, og du får derfor usandsynlig meget reklame for pengene, da dit logo bliver vist om og om igen. Vi kalder det maksimal eksponering for små penge, du kalder det måske en god investering? Lige meget hvad er golfbranchen din vej til bedre promovering af dit brand.


Men hvor skal jeg starte?

Det er ikke alle der ved hvor de skal starte, eller hvorfor de skal bruge golfbolde for den sags skyld. Måske har din virksomhed intet med golf at gøre, måske kender du faktisk ingen som spiller golf? Dette kunne være en anderledes vej ind på nye markeder, er det ikke relevant nu, er det meget muligt at det er relevant i fremtiden. Så tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål, så besvarer vi dem på bedste vis, og får dig i mål.

Af kendere for kendere

Spiller du derimod allerede golf, så kender du kulturen, og du ved hvordan en lille diskret reklameartikel som golfbolden kan have sin indvirkning. Har du ikke før set eller prøvet golfbolde med logo, så køb et mindre parti til en golfdag med dine kunder, og udvid dit netværk gennem golfsporten. Om det er som firmagave, en freebie til kunden eller blot dine egne golfbolde, er der garanti for at blive set. Hos Wilke Promotion har vi ikke blot alt i golfartikler, men trykker logoet på golfbolde fra førende mærker såsom Titleist, Srixon og Wilson – så behøver du ikke gå ned på kvalitet. Føler du dig sat og ligger inde med mere end 1000 golfbolde så du har til alle de kommende sæsoner, så frygt ej, da vi også har markedsførende pitchforks, golftøj med logo, handsker og meget mere.

Wilke Promotion bryster sig med 20 års erfaring der kan mærkes og ses.

Del artikel

Andre læser også