Vil udvide menukortet: Odense-café er genåbnet med ny ejer

Af Stine Kjølby Christensen

I Odenses charmerende Nørregade-kvarter ligger en lille café.

Caféen er kendt og elsket for at vægte økologi og hjemmelavet mad højt · og sætter en ære i at give alle sanser en oplevelse.

Caféen er bygget op omkring den franske landstil, og når vejret er til det, kan du sidde ude i den grønne gårdhave, omgivet af levende planter og uforstyrret fra byens støj.

Der er selvfølgelig tale om Café Fleuri.

Mere kød og fisk

For ganske nylig skete der dog nye ting i den odenseanske café.

Anja Clement har nemlig overtaget både lokaler og koncept og har siden 3. august været i fuld sving med at omdanne caféen til at være lige præcis hendes – uden at gå på kompromis med det koncept, som vi kender og elsker.

Fleuri har ellers været lukket ned i hele 2021; tildels pga. Corona, men også fordi at en løbende salgsproces har været i gang. Men det blev altså Anja, der blev den heldige vinder.

“Menukortet bliver udvidet i cafeen, ligesom vi også kommer til at have catering til virksomheder og takeaway til private.

Vi bibeholder en stor del økologi, glutenfri og vegansk, men tilføjer samtidig mere kød og fisk til nogle af retterne,” fortæller hun.

En fantastisk åbning

Den første uger er nu gået, siden Anja genåbnede – og modtagelsen har været overvældende.

“Vi er overvældede, glade og superstolte af alle de søde tilkendegivelser, vi har fået.

Vi takker for forståelsen til jer, der har besøgt os, mens vi har haft fyldt café både inde og ude – samtidig med, at 7 nye ansatte og undertegnet har haft vores første arbejdsdage og lige har skullet finde os tilrette i de nye rutiner og menukortet,” skriver hun på Facebook.

Fremtiden ser lys ud for den lille Odense-café og mon ikke, at endnu flere nok skal finde tiden til at kigge forbi Anja og Co., der står klar til at præsentere den helt nye (og helt gamle) Café Fleuri.