MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drinks på vandet: Nu kan du komme på cocktail-cruise i Odense

Af Christina Frederiksen
Foto: Odense Aafart.
Foto: Odense Aafart.

Snart er det sommer, solen skinner, og det betyder, at der skal drikkes masser af gode drinks.

11. juni kan du dog skifte terrassen ud med en plads på Odense Aafart, når den sammen med cocktail-eksperterne fra Nohrlund inviterer til cocktail-cruise på åen.

Nohrlund er kendt for sine færdigblandede økologiske drinks på flaske, og turen op og ned ad den smukke Odense Å, bliver samtidig en aften i selskab med de lækreste cocktails.

Når Nohrlund fremstiller sine elegante drinks, foregår det altid efter klassiske opskrifter, og der bliver aldrig gået på kompromis med hverken råvarer eller kvalitet.

Åbnede en cocktailfabrik

Det var også Nohrlund, der i 2017 startede Nordens første cocktailfabrik, hvor virksomheden kan mikse 15.000 drinks på én gang. Der skulle altså gerne være rigeligt af de velsmagende dråber til alle deltagere på cocktail-cruiset.

Turen varer halvanden time, og alle deltagere opfordres til at møde op et kvarter før afgang. Det koster 249 kroner at deltage.

Odense Aafart er gode til at arrangere helt særlige begivenheder på vandet. De laver blandt andet også ginsmagning, vinsmagning og meget andet mens de sejler med glade odenseanere.

Det har i det hele taget været en begivenhedsrig uge for Aafarten. I weekenden fandt man frem til deres stjålne kanoer til en værdi på 400.000 kr.

I dag meldte de så ud, at de har fundet kvinden, der først tippede politiet om, hvor kanoerne var blevet efterladt. Hun kan nu se frem til en dusør på 20.000 kr.

Billetter kan købes her:  Cocktail-cruise med Odense Aafart

Hvad: Cocktail-cruise med Odense Aafart

Hvor: Filosofgangen 30b, Odense C

Hvornår: 11. juni kl. 19. Mød gerne op et kvarter før

Del artikel

Andre læser også