Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cocktailaften i dit eget hjem: Cocktail Festival Odense præsenterer nyt koncept

Af Stine Kjølby Christensen

Corona har sat en stopper for mange ting, vi elsker – men har også åbnet nye muligheder for dem, der har været afskåret fra at kunne nå ud til os som normalt.

I samarbejde med Bardisken er Cocktail Festival Odense nu klar med et koncept, der netop kombinerer alt det vi savner med den samfundssituation, vi står vi.

Nemlig et online kursus i dit eget hjem, hvor du og dine tre nærmeste kan blive klogere på cocktailkunsten.

Fire slags cocktails

Til kurset får I muligheden for, at få en unik smagsoplevelse hjemme i stuen. Bardisken vil nemlig være aftens værter, og præsentere fire forskellige cocktails til jer, som alle har én fællesnævner; nemlig den lyse rom.

Bardisken består af erfarne og kompetente bartendere, som har flere års erfaring inden for service- og restaurationsbranchen, og de ønsker at skabe et hyggeligt, festligt og imødekommende miljø for at komplimentere dit kommende event.

Deres ønske er at vejlede gæsten mod det helt rigtige valg af drinks og cocktails, for at kunne få den bedst mulige oplevelse.

Det bliver en anderledes, men smagfuld aften, hvor Bardisken vil guide jer igennem forskellige cocktails, fortælle jer hvordan man mixer med forskellige råvarer – og måske gøre jer til en bedre hjemme-bartender.

Forskellige indslag

Man kan glæde sige til, at smage 4 forskellige cocktails som alle har fokus på den lyse rom. Hver eneste cocktail er spækket med lækre smage som overordnet giver et helt unikt smagsunivers.

Mens i nyder jeres cocktails vil Bardisken fortælle omkring, hvilken cocktail i smager med baggrundshistorie hertil, samt hvordan de forskellige ingredienser beriger den færdig-blandede cocktail.

Der vil undervejs i eventet være et indslag, hvorpå de mixede cocktails kan nydes under.

Billetprisen er 749 kr. for 4 personer, og her får du en goodiebag som indeholder følgende:

1 flaske lys rom som skal benyttes til de forskellige cocktails denne aften, mix og andet tilbehør som passer til hver cocktail, og som er med til at give jer en fantastisk aften, i denne svære tid.

Sidste tilmeldingsfrist søndag den 21. marts kl 20:00.

Det eneste man skal gøre er at gå ind og købe sin billet på: https://bit.ly/3sSNPqy.

Del artikel

Andre læser også