MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste transportmidler til brug i byen

Af Annoncør

Annonce

Når man bor i en større by som Odense, kan det ofte være svært at komme rundt i en almindelig bil, både på grund af lange køer og de begrænsede parkeringsmuligheder. Derudover er der også studier der viser, at man bliver gladere af at droppe bilen. Derfor er det væsentligt at overveje, om der er andre transportmidler, som er nemmere at komme rundt med, når man bor i byen. Denne artikel kommer med 3 forskellige transportmidler, som du kan bruge til at komme rundt i byen.

Cykel rundt i byen

Det oplagte valg som transportmiddel, når man skal komme nemt og hurtigt rundt i byen, er en cykel. Du skal ikke lede efter parkeringspladser, bruge penge på benzin og sidde i lange bilkøer, når du vælger at bruge en cykel fremfor din bil. Dog kan det godt være besværligt at komme rundt med cykel, hvis du eksempelvis har langt til arbejde. Hvis du dog ikke har alt for langt rundt omkring fra dit hjem, så er cyklen et oplagt valg for dig der bor i Odense, da Odense er en perfekt cykel-by. Samtidig med dette får du noget gratis motion. Så hvis dette lyder som noget for dig, så anskaf dig enten din egen cykel eller et cykelabonnement, som netop også er muligt at anskaffe sig i Odense.

Motorkøretøjer

Har du ikke helt lyst til at opgive motorkøretøjer, men har lyst til at benytte et andet transportmiddel end bilen, hvad så med at komme rundt med en motorcykel? Dette er særligt oplagt i sommermånederne, hvor der næsten ikke findes noget bedre end at køre langs vejene på en fed motorcykel og nyde vejret og turen. Hvis din motorcykel mangler reservedele, er det noget du finder i butikken autodoc.dk.

Elektriske løbehjul

Du har nok hørt om de populære elektriske løbehjul, som for et stykke tid siden er kommet til Odense. Modsat et traditionelt løbehjul skal du ikke bruge benene til at skubbe dig afsted, men derimod blot holde speederen i bund, og på denne måde kører du frem. Så hvis du eksempelvis synes at fordelen ved en cykel er, at man slipper for at bruge penge på benzin, slippe for bilkøer og at betale benzin lyder tiltalende, så er dette netop også fordelene ved at anskaffe sig et elektrisk løbehjul. Du finder dem både rundt omkring i byen, hvor du kan leje dem og betale for det antal minutter du bruger dem, men det er også muligt at købe en selv.