Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmer du om campingferie blandt smuk natur?

Af Annoncør

Mange af os har erindringer om at sidde som barn i campingvognens fortelt og spille yatzy med vores familie eller lave snobrød over bål og lægge os i soveposen i teltet om aftenen. 

Sponsoreret indhold leveret i samarbejde med: Vacanceselect.com

Camping har mange år på bagen som en populær rejseform, hvor man kommer tæt på naturen, nemt kan rejse rundt fra sted til sted og få et socialt fællesskab med ligesindede campister. Kunne du tænke dig at planlægge en campingtur, så kan du her få nogle tips, du kan tage med i bagagen.

Hvor skal turen gå hen? 

Vil du gerne til solberigerede destinationer i udlandet, eller vil du gerne opleve nye sider af det smukke, danske landskab? Der er mange fine muligheder, uanset om du gerne vil på camping Kroatien, Tyskland eller i Danmark. 

Du har god mulighed for at komme helt tæt på naturen. Kom ud i vildmarken med dit telt, og læg dig under stjernehimlen. Tænd op i bålet, mens familien på tur fortæller gyserhistorier, eller I blot hygger jer ved ilden. Måske får du et glimt af en hjort, når du den tidlige morgen sidder og nyder solopgangen. Husk naturligvis at undersøge, hvor du må stille teltet og campingvognen.

En campingferie er ikke ensbetydende med, at det skal være primitivt. Campingpladserne kan være udstyret med simple faciliteter, når du gerne vil have en god, gedigen campingoplevelse, men du finder også campingpladser, hvor du kan tage på det såkaldte glamping og nyde et lækkert ophold fx i forbindelse med et spa- eller poolområde tilknyttet. 

Du har alle muligheder for lige den slags ferie, du trænger til. Hvad er du mest til?

Forbered campingturen hjemmefra

Allerede inden du fastgør campingvognen på bilen og triller afsted ud i omgivelserne i jagten på en god oplevelse med din familie eller i dit eget selskab, så kan der være god grund til at forberede dig grundigt inden afgang. 

Planlæg ruten, så du får mest muligt ud af din tur. Der kan være flotte steder at gøre et stop på vejen eller tage en overnatning, hvis du skal tilbagelægge mange kilometer. Eller måske er du mere den spontane type, der lader sig overraske på vejen? I højsæsonen kan det desuden være en idé at booke sig ind på en plads, hvis du gerne vil være garanteret et sted til din campingvogn eller telt.

Pak tasken, så den indeholder påklædning til både vådt og tørt. Især hvis du tager turen rundt i det danske landskab, kan solskin og tørt vejr ikke være garanteret. Både vejrudsigten og klimaet i det land, du gerne vil besøge, er værd at tage højde for, når du skal udvælge tøj, sko og diverse til din kuffert. Varmt og vindtæt tøj, sommerkjolen og sandaler?

Hav et godt udvalg af udstyr med. Er du eksempelvis på vej ud i naturen med dit telt, så har du måske lyst til at prøve kræfter med at lave mad over bål. Der er et stort udvalg af alt fra madlavningsinstrumenter til service, der egner sig til dette formål.

Del artikel

Andre læser også