MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dugfriske tal: Antallet af indlagte med Corona-virus på Fyn stiger en del

Af Redaktionen

Onsdag eftermiddag har myndighederne offentliggjort statistikken for udvikling af smittede, antal indlagte og døde i Danmark som følge af den smitsomme Corona-virus.

Her kan man konkludere, at 350 er indlagt i forbindelse med den smitsomme virus i Danmark, hvoraf 87 af dem ligger på en intensiv afdeling.

Ud af de 87 på intensiv er 76 af patienterne i respirator, så det er stort set samtlige af patienterne i kritisk tilstand.

I alt har myndighederne meldt ud, at 34 er døde i forbindelse med Corona-virus.

Stigning på 31% på et døgn

Kigger man isoleret på Fyn og Region Syddanmark med antal indlagte på Odense Universitetshospital, så er der desværre en markant stigning sammenlignet med blot i søndags.

Her var 26 indlagt heraf 6 på intensiv og 5 af dem er i respirator.

Nu er tallene på blot et par dage næsten fordoblet med 47 indlagte heraf 13 på intensiv og hele 12 af dem er i respirator.

På en enkelt dag fra 24. marts til 25. marts er antallet steget med 31% hvilket er lidt bekymrende, da de øvrige regioner bortset fra Region Hovedstaden slet ikke stiger så markant.

Eksempelvis har Region Nordjylland på seneste døgn kun en stigning på 15% med i alt 23 indlagte.

1715 personer er bekræftet smittet i alt i hele landet, men der er selvfølgelig et stort mørketal, man ikke kender, da mange slet ikke bliver testet mere.

Ud af de bekræftede smittede er det klart mænd i alderen 40-49 år som topper den statistik. Dernæst kommer mænd i alderen 50-59 år.

Man kan selv dykke ned i tallene fra Statens Serum Institut her.

Del artikel

Andre læser også