MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dyst om vin, fadøl og shots: Kom til Late Night Bingo i Storms Pakhus

Af Emil Kjær Jørgensen

Storms Pakhus er meget mere end lækker street food og hyggelig atmosfære.

Bingo-arrangementerne plejer nemlig også at være et stort tilløbsstykke, og her i juli-måned kan du prøve en gang Late Night Bingo, hvor man virkelig har mulighed for at sparke lørdagen i gang med den fedeste forfest.

Late Night Bingo finder sted lørdag den 6. juli og lørdag den 20. juli fra kl. 21.30, og der bliver rig mulighed for at få en bette skid på, inden byturen måske fortsætter i den odenseanske natteliv.

En (måske) gratis brandert

Bingoplader, tromlens rullen og suset ved at vinde plejer nu at være nok til at skabe en festlig og hyggelig aften, men Late Night Bingo bliver alligevel med et ekstra nøk på festskalaen.

“Det er bingo with a twist, hvor intet er som det plejer, og der er skruet helt op for morskab og helt ned for mormor,” fortæller Storms Pakhus.

Der er INGEN præmier til børnene, men til gengæld lover Storms Pakhus flere præmier fra barerne, hvis du skulle være heldig med tallene – der dystes nemlig om både flasker, fadøl, vin og shots.

Der er dermed potentiale for at få en helt gratis brandert de to lørdage i juli, for det er helt gratis at deltage – efter først til mølle.

“Der er gak og løjer og fest og farver, når din lørdag aften bliver udfordret af noget badass bingo. Late Night Bingo betyder hyggelig forfest med dem du kender – og dem som du ikke kender, dem skåler vi med,” fortæller de videre.

Hvad: Late Night Bingo
Hvor: Storms Pakhus.
Hvornår: Lørdag d. 6. juli og lørdag d. 20. juli fra kl. 21.30
Pris: GRATIS

Du finder mere info her.