Endnu et spadestik taget til helt ny bydel: Sådan bliver Munkebjerg Park

Skrevet af: Redaktionen

Byggeriet af 2. etape af den nye Odense bydel Munkebjerg Park blev skudt i gang i går torsdag den 2. maj 2019 med dobbelt 1. spadestik på et 5.300 kvm flerbrugerkontorhus og Lidl’s 1.200 kvm store dagligvarebutik, samt rejsegilde for 145 boliger, der forventes indflytningsklar fra i slutningen af 2019.

Den nye bydel i Odense udvikles af Barfoed Group, mens Juul | Frost Arkitekter har udformet lokalplanen, der viser, hvordan bydelen kan indrettes med blandet bolig- og erhvervsbebyggelse og ikke mindst grønne og rekreative omgivelser.

Munkebjerg Park er placeret ved krydset mellem Munkebjergvej og Niels Bohrs Allé.

Netop de grønne omgivelser og nem adgang til infrastruktur er nogen af de elementer, der skal gøre bydelen særligt attraktiv for både beboere og erhverv.

“Munkebjerg er et spændende udviklingsområde.

Vi har sat alle tegnestuens tværfaglige kompetencer inden for bygning og bebyggelse, by, byrum og landskab i spil for at sikrer sammenhængen mellem den overordnede udvikling af bydelen og det konkrete bolig- og erhvervsbyggeri samt landskabet.

Det skaber de bedst mulige rammer for at hverdagslivet i den nye bydel og merværdi for beboere og brugere,” siger Flemming Frost, stiftende partner i Juul | Frost Arkitekter.

Penthouselejligheder blandt de 145 lejeboliger

De 145 boliger bliver alle lejeboliger i varierende størrelser, herunder en række penthouselejligheder.

Boligbebyggelserne er udformet som 2 s-formede bygningskroppe, der springer mellem 4 og 8 etager, og de kommer til at fremstå i Petersen tegl.

I udformningen af boligerne er der fokus på høje boligstandarder. Samtlige boliger får rummelige altaner, flere af lejlighederne 2 altaner: en vest- og en østvendt, samt direkte adgang til de grønne fællesområder.

Et nyt flerbrugerkontorhus og LIDL’s dagligvarebutik er første skud på Munkebjerg Business Park.

Det moderne 5 etager høje kontorhus med hvide højglans facader bliver med sit markante udtryk en flot indgang til Munkebjerg Business Park og en arkitektonisk markør for området.

1200 kvm dagligvarebutik

Et godt indeklima og bæredygtighed har været rettesnor for udformningen af bygningen, der indrettes som et flerbrugerhus med fælles kantine, mødelokaler, parkeringskælder samt tagterrasser, hvor brugerne kan mødes uformelt i det daglige.

Blandt lejerne er blandt andet PWC, Nykredit og Totalkredit.

Juul | Frost Arkitekter har også tegnet den 1200 kvm store dagligvarebutik til Lidl, der med messingbegrønnede facader og grønt tag skal understrege bydelens parkmæssige karakter.

“Samarbejdet har været præget af en resultatorienteret dialog og et fokus på vedvarende kvalitet i byggeriet.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Barfoed Group om udviklingen af Munkebjerg Park, herunder de studie- og seniorboliger vi netop nu er ved at tegne,” siger Flemming Frost.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.