Få overblikket: FindLeasing sammenligner leasingbiler fra forhandlere i hele landet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Danskerne er blevet vilde med at lease biler, og i 2019 var hele 45 % af nye biler registreret som leasingbiler ifølge Danmarks Statistik.

Men uanset om du skal til at lease din første bil, eller du er en rutineret leasingkunde, kan leasing af biler ofte være noget af en jungle af finde rundt i.

Men det er der heldigvis råd for.

Findleasing.nu er landets førende hjemmeside for leasing af biler, hvor over 150 danske forhandlere er repræsenteret.

Her får du lynhurtigt et brugervenligt, overskueligt – og ikke mindst gennemsigtigt – overblik over næsten alle aktuelle tilbud fra danske forhandlere samlet på ét sted.

Overblik med gennemsigtighed for forbrugeren

Mange nye leasingkunder tror desværre ofte, at tilbuddet med den laveste ydelse også er det bedste tilbud.

På mange andre leasing-platforme kan man netop ofte kun søge på månedlig ydelse, men det er langt fra den rigtige måde at sammenligne leasingtilbud på. Det forklarer Morten Grønhøj, som er medstifter af www.FindLeasing.nu.

“På vores nye hjemmeside, som vi lancerede i starten af 2020, har vi lavet en prisberegner, som helt automatisk finder ud af det billigste tilbud i forhold til totalomkostningen, som er det væsentlige at kigge på.”

På hjemmesiden kan du nemt og hurtigt dele omkostningerne op, så du kan sammenligne “pære og bananer”, som Morten forklarer det.

Når du bruger prisberegneren, kan du tilpasse leasingen til lige netop dit budget ved eksempelvis at indstille på den månedlige ydelse og udbetalingen.

Få indblik i totalomkostningerne for bilen

Når du søger på Findleasing.nu kan du også vælge at sortere efter “Pris pr. år”, hvor du kan få et samlet overblik over totalomkostningerne på bilen.

Her skal du så vælge mellem finansiel leasing (Du indestår selv for restværdien, og skal efter aftalens udløb selv finde en køber af bilen) eller operationel leasing (forhandler indestår for restværdien, du leverer blot bilen tilbage efter aftalens udløb)

Når du har taget dit valg, kan du lynhurtigt få et overblik over leasingperioden, prisen pr. måned, udbetalingen og restværdien af bilen.

“Det kan i sidste ende spare dig for masser af penge, når du handler bil,” siger Morten.

Prisberegneren kan også vise dig priserne adskilt – så du både kan søge som privat eller som erhvervskunde.

Nem markedsføring af leasingbiler

I disse corona-tider kan det være lidt af en udfordring for forhandlere af få køberne ud for at “sparke dæk.”

Leasing-markedet er derfor en intens kampplads i conona-krisen, men bilforhandlere kan med fordel oprette deres biler på FindLeasing, eller lade dem indhente fra Bilinfo eller Autodesktop til de nuværende mere end 220.000 månedlige besøg, som Findleasing.nu har.

Folkene bag FindLeasing.nu har siden etableringen i 2015 været i løbende kontakt med mange forhandlere landet over, og har i dag en stor forståelse for markedet som tredjepart mellem forhandler og forbruger.

“Jo mere man gør nu i denne tid, jo bedre står man både nu, men også efter krisen,” mener Morten Grønhøj.

“Det er vores kunders vurdering, og selvfølgelig også vores egen, at leasingberegneren letter forhandlernes hverdag og er med til at gøre leasing lettere forståeligt for kunderne.

Kunden kan både selv, men også med forhandlerens egen hjælp, tilpasse sit behov visuelt i den indledende proces fremfor et gammeldags PDF-dokument.

Vores beregner skaber ”forståelse” og overblik og tager kunden længere ind købsprocessen, udtaler Morten Grønhøj.

Du finder Findleasing online lige her.

Kæmpe chok: Gourmetrestauranten The Balcony er begæret konkurs

Skrevet af: Michael Qureshi
The Balcony.
The Balcony.

Den prisvindende gourmetrestaurant The Balcony er erklæret konkurs.

Det bekræfter en af medejerne over for Fyens Stiftstidende. Corona-krisen har været for hård for den populære restaurant i Vestergade.

“Det har været rigtig svært for os at holde den kørende under coronakrisen. Og det blev ikke nemmere, da festivalen Tinderbox også blev aflyst,” siger daglig leder og tidligere medejer Emil Rasoulinia til Fyens.

Han vil ikke komme konkret ind på, om andre har begæret restauranten konkurs eller man selv har valgt at gå den tunge vej.

Odenses bedste restaurant ifølge eksperter

The Balcony har de seneste år været regnet som Odenses bedste restaurant af bl.a. den anerkendte spiseguide White Guide.

Man havde faktisk The Balcony med på bruttolisten, da man senest i februar spekulerede i, om Fyn ville få den første Michelin-stjerne.

Balcony slog dørene op i april 2016, og formåede siden at overraske gæsterne med kreative og velsmagende gourmetretter.

Man har også vundet flere priser ved World Luxury Restaurant Awards, som kaldes for hotel- og restaurationsverdenens svar på Oscaruddelingen.

Opdateres

Vil åbne to steder: Kæmpe restaurantkæde retter blikket mod Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR/Madklubben
Foto: PR/Madklubben

En af Danmarks mest fremadstormende restaurantkæder har nu blikket stift rettet mod Odense.

Der er tale om Madklubben, der med deres tre retter for 250 kr. koncept har etableret sig stærkt i København.

Madklubben har mere end 16 restauranter i landet, og derudover har de udvidet med en række nye koncepter såsom pizzarestauranten Frankies.

Nu kan vi se frem til at nyde godt af begge koncepter i Odense. Det skriver Fyens Stiftstidende, som har talt med restaurantkædens direktør Anders Aagard.

Kigger på lokaler i Odense

Han var i sidste uge i Odense for at kigge på lokaler.

“Der er nogle interessante lejemål i byen, vi kigger på, og det er steder, som ikke er restaurant i dag, og som derfor skal udvikles. Blandt andet har vi kigget på det gamle bank-domicil på Flakhaven, som dog nok er for dyr for os.

Men vi har også kigget på den flotte gamle bygning på Mageløs, som Nykredit flytter fra, og hvor man kunne lave en stor, flot restaurant,” siger Anders Aagaard til Fyens Stiftstidende.

Forskellige stilarter

Konceptet Madklubben tilbyder ganske enkelt fremragende mad til fornuftige penge. Kæden blev stiftet af Anders Aagaard tilbage i 2007, og i dag har kæden mere end 15 restauranter alene i København.

På landsplan har man åbnet i Aarhus og i Esbjerg og totalt er kæden oppe på 25 restauranter i Danmark.

Kædens restauranter er vidt forskellige og tilbyder mad fra stort set alle verdenshjørner, hvorfor mange sætter stor pris på konceptet.

Opskriften på succes er ifølge tidligere interviews med Anders Aagard ganske simpel.

Man skal lave mad, som smager godt, til fornuftige priser. Og så skal det være fede restauranter med søde mennesker, der serverer.

Anders Aagaard skulle blandt andet igennem et mislykket restaurant-projekt i London og dertil opleve at blive smidt ud af sine partnere i Cofoco-kæden, før han ramte plet med Madklubben.

Afskeden med Cofoco gav restaurantmanden en pose penge, som muliggjorde åbningen af den første Madklubben-restaurant.

Nu kan vi glæde os til at opleve både Madklubben og Frankies i Odense.

Hvad er Madklubben & Frankies?

På Madklubben får du klassiske retter med masser af smag til lave priser. Det kan være alt fra svampesuppe, røget laks, risotto, bøf bearnaise, burger, fritter og lækre desserter.

Er du derimod på udkig efter et mere ”down to earth”-sted, så kan du kigge forbi Frankies vores italienske pizzeria.

Her har man skruet op for farverne, når de serverer pizzaer og fantastiske cocktails, som er perfekte til alle lejligheder.

Genialt tip til sommerdage: Deler opskriften på hjemmelavet Aperol Spritz-is

Skrevet af: Redaktionen

Vores lokale isbutikker her i Odense er mere end gode til at være opfindsomme på deres varianter.

Paradis Is, Il Gusto og Den Italiensk Isbutik er blandt dem, som virkelig er kreative og laver alt fra romkugle-is til White Russian Is.

Men hvis du gerne selv vil lave en lidt anderledes is, så kan du lave din helt egen Aperol Spritz-is.

Vi får rigtig mange pressemeddelelser tilsendt her på MigogOdense-redaktionen, og mange bliver aldrig bragt hos os.

Men når vi øjner en pressemeddelelse, der indeholder opskriften på Aperol Spritz-is, så får den altså kærlig opmærksomhed.

Så derfor tænkte vi, at det var på sin plads at dele, hvad der godt kunne blive sommerens is til de sene lune aftener, som vi eksempelvis har haft de seneste par dage.

Opskriften bringer vi herunder;

¼ Aperol
¼ Prosecco
¼ danskvand
¼ appelsinjuice
1 appelsin
1 isform
Ispinde (af træ)

Sådan gør du

 

  • Tilføj lige dele Aperol, Prosecco, vand og appelsinjuice i en skål.
  • Rør forsigtigt det hele sammen.
  • Skær appelsinen i skiver, og læg en skive i hver form.
  • Hæld derefter Aperol-blandingen i formene.
  • Sæt låg på, og stik en ispind i hvert hul.
  • Sæt Aperol Spritz-isene i fryseren natten over eller min. 5-6 timer.

Forme og pinde kan du købe hos en isenkræmmer eller online ved at søge på isforme. Der kommer alverden former og størrelser frem

Aperol blev skabt i 1919 i den norditalienske by Padova, af brødrene Silvio og Luigi Barbieri. De fik den revolutionerende ide at skabe den mildeste aperitif nogensinde med en alkoholprocent på kun 11%.

De seneste år har den vundet indpas på den europæiske scene, og med sin friske smag af appelsiner og urter og flotte orange farve, er den blevet en favorit til sommerens drinks og cocktails.

Nu kan du altså lave den selv som is – tippet er hermed givet videre.