MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få overblikket: FindLeasing sammenligner leasingbiler fra forhandlere i hele landet

Af Emil Kjær Jørgensen

Danskerne er blevet vilde med at lease biler, og i 2019 var hele 45 % af nye biler registreret som leasingbiler ifølge Danmarks Statistik.

Men uanset om du skal til at lease din første bil, eller du er en rutineret leasingkunde, kan leasing af biler ofte være noget af en jungle af finde rundt i.

Men det er der heldigvis råd for.

Findleasing.nu er landets førende hjemmeside for leasing af biler, hvor over 150 danske forhandlere er repræsenteret.

Her får du lynhurtigt et brugervenligt, overskueligt – og ikke mindst gennemsigtigt – overblik over næsten alle aktuelle tilbud fra danske forhandlere samlet på ét sted.

Overblik med gennemsigtighed for forbrugeren

Mange nye leasingkunder tror desværre ofte, at tilbuddet med den laveste ydelse også er det bedste tilbud.

På mange andre leasing-platforme kan man netop ofte kun søge på månedlig ydelse, men det er langt fra den rigtige måde at sammenligne leasingtilbud på. Det forklarer Morten Grønhøj, som er medstifter af www.FindLeasing.nu.

“På vores nye hjemmeside, som vi lancerede i starten af 2020, har vi lavet en prisberegner, som helt automatisk finder ud af det billigste tilbud i forhold til totalomkostningen, som er det væsentlige at kigge på.”

På hjemmesiden kan du nemt og hurtigt dele omkostningerne op, så du kan sammenligne “pære og bananer”, som Morten forklarer det.

Når du bruger prisberegneren, kan du tilpasse leasingen til lige netop dit budget ved eksempelvis at indstille på den månedlige ydelse og udbetalingen.

Få indblik i totalomkostningerne for bilen

Når du søger på Findleasing.nu kan du også vælge at sortere efter “Pris pr. år”, hvor du kan få et samlet overblik over totalomkostningerne på bilen.

Her skal du så vælge mellem finansiel leasing (Du indestår selv for restværdien, og skal efter aftalens udløb selv finde en køber af bilen) eller operationel leasing (forhandler indestår for restværdien, du leverer blot bilen tilbage efter aftalens udløb)

Når du har taget dit valg, kan du lynhurtigt få et overblik over leasingperioden, prisen pr. måned, udbetalingen og restværdien af bilen.

“Det kan i sidste ende spare dig for masser af penge, når du handler bil,” siger Morten.

Prisberegneren kan også vise dig priserne adskilt – så du både kan søge som privat eller som erhvervskunde.

Nem markedsføring af leasingbiler

I disse corona-tider kan det være lidt af en udfordring for forhandlere af få køberne ud for at “sparke dæk.”

Leasing-markedet er derfor en intens kampplads i conona-krisen, men bilforhandlere kan med fordel oprette deres biler på FindLeasing, eller lade dem indhente fra Bilinfo eller Autodesktop til de nuværende mere end 220.000 månedlige besøg, som Findleasing.nu har.

Folkene bag FindLeasing.nu har siden etableringen i 2015 været i løbende kontakt med mange forhandlere landet over, og har i dag en stor forståelse for markedet som tredjepart mellem forhandler og forbruger.

“Jo mere man gør nu i denne tid, jo bedre står man både nu, men også efter krisen,” mener Morten Grønhøj.

“Det er vores kunders vurdering, og selvfølgelig også vores egen, at leasingberegneren letter forhandlernes hverdag og er med til at gøre leasing lettere forståeligt for kunderne.

Kunden kan både selv, men også med forhandlerens egen hjælp, tilpasse sit behov visuelt i den indledende proces fremfor et gammeldags PDF-dokument.

Vores beregner skaber ”forståelse” og overblik og tager kunden længere ind købsprocessen, udtaler Morten Grønhøj.

Du finder Findleasing online lige her.

Del artikel

Andre læser også