MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fodboldfest i Odense: Her kan du se VM-fodbold på storskærm

Af Jens Erik Møller
Arkivfoto
Arkivfoto

På torsdag 14. juni er der som bekendt kick off for VM i fodbold, men hvad gør man, hvis kæresten derhjemme ikke er helt vild med fodbold?

Vi har lavet en guide til, hvor du kan opleve VM-bold med andre festglade odenseanere.

Fodbold og street food

Hos Storm Pakhus har bestilt en storskærm den 16., 21. og 26. juni, bekræfter Bjørn Hentze, der er leder af Storms Pakshus. Det betyder, at du kan se de danske VM-kampe mod henholdsvis Peru, Australien og Frankrig.

”Det bliver nogle festlige dage med god sportsånd,” siger Bjørn Hentze, der samtidig lover, at hvis Danmark går videre fra de indledende gruppekampe, så vises de næste danske kampe også hos Storm Pakhus.

Foto: Storms Pakhus

Allerede torsdag står Storms Pakhus i fodboldens tegn, hvor du kan se åbningskampen mellem Rusland og Saudi Arabien og efterfølgende deltage i den store VM quiz.

Hos byens andet street food mekka – Arkaden Food Market – er der lagt op til stor fodboldfest, når Danmark spiller. Arkaden Food Market har netop indkøbt egen storskærm, og den tages selvfølgelig i brug under de tre danske gruppekampe.

Klosterkroen, der ligger i Lille Gråbrødrestræde, viser også de tre danske kampe. Dertil serveres den danske nationalret: stegt flæsk med persillesovs plus fadøl, husets vine og sodavand ad libitum.

Intim pubstemning

Er du mere til den lidt mere intime pub-stemning, når der er fodbold, så er der også gode muligheder for det.

Du kan følge de danske kampe hos blandt andet The Tipsy Toad Pub i Vintapperstræde. Her lægges der ud torsdag med åbningsceremoni og åbningskamp, og når de danske drenge løber på grønsværen 16., 21. og 26. kan du naturligvis også følge med på The Tipsy Toad Pub.

Hos Kick Off Sportspub har du med tre storskærme og syv fladskærme rig mulighed for at følge de mange fodboldkampe fra Rusland. Ikke bare de danske kampe, men også en lang række andre topkampe. Her kan du nemlig se samtlige VM kampe med undtagelse af Columbia – Japan.

Den irske pub Ryan’s of Odense har også fået VM fodboldfeber. Her kan du blandt andet se åbningskampen torsdag eftermiddag, og bagefter – hvis du er heldig – vinde fede præmier i deres VM quiz, som arrangeres i samarbejde med Fodboldfessor.dk. Ryan’s of Odense viser også alle VM kampene.

Også på Sir Club i Nørregade er det muligt at se VM på storskærm. Og er du en sand fodboldekspert, som sagtens kan forudsige hvilke lande, der går videre til ottendedelsfinalerne, så er der klippekort til øl på højkant. Du kan deltage i Sir Clubs Vm komkurrence frem til fredag 15. juni kl. 12 – du kan deltage via Sir Clubs facebookside.

Ryan’s of Odense viser alle VM kampene.

Kæmpe fodboldfest på Flakhaven og i Kongens Have

Endelig er der også kæmpe fodboldfest med storskærm under åben himmel på Flakhaven. Den sættes op i forbindelse med DBU Tour 2018, og her kan du blandt andet se Danmarks kampe mod Australien og Frankrig. Læs mere om DBU Tour 2018 her.

Som officiel VM-sponsor tager Coca-Cola også på tour rundt til større danske byer, og søndag 15. juli når de til Odense, hvor finalen vises i Kongens Have.

Del artikel