MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første butik i Danmark med nyt Apple-design: Stor Humac-åbning torsdag

Af Morten Hopballe
På torsdag kl. 8.00 bliver de her døre igen åbnet - klar med et helt nyt design og masser af fristende tilbud.
På torsdag kl. 8.00 bliver de her døre igen åbnet - klar med et helt nyt design og masser af fristende tilbud.

På torsdag klokken 8.00 genåbner Humac-butikken i Vestergade med fest, dj, rød løber og præsenterer samtidig det helt nye look, som Apple har designet.

Og så er der masser af fristende åbningstilbud.

”Jeg er da vildt stolt over, at vi er den første butik i Danmark, der kan præsentere det nye Apple-design. Vi glæder os til at slå dørene op på torsdag, og vi glæder os til at invitere kunderne ind i den nye butik.

Den bliver sindssyg flot, og jeg synes, det er fedt for Odense, at vi som den første by i Danmark kan vise det nye design,” siger butikschef Jakob Søfelde-Hansen til MigogOdense.

Mange vilde åbningstilbud

Han løfter samtidig sløret for nogle af de attraktive åbningstilbud:

”Vi har mange gode tilbud, som jeg tror, at folk vil stå i kø for at få fingre i. Man kan blandt andet spare 3.500 kr. på forskellige MacBook-modeller, der er 50 procent rabat på flere JBL-højtalere, vi har virkelig gode tilbud på produkter fra B&O Play og Libratone og meget, meget mere.

Men tilbuddene gælder kun til 5. august eller til lageret er tømt, så man skal formentlig skynde sig at finde ned til butikken, når den åbner.”

Du kan se alle åbningstilbuddene her.

Gulvet er sendt fra Oregon

Med den nye butik får Humac i Vestergade certifikatet Apple Premium Reseller. Det betyder blandt andet, at butikken kan tilbyde hele Apples sortiment, samt at de ansatte skal have været på kurser hos Apple.

Samtidig er det som sagt Apple, der står bag designet og indretningen af butikken, og her er der ikke overladt noget til tilfældighederne.

”Hele butikken er blevet renoveret. Alt er nyt. Det er Apples helt nye koncept, designet af Apples designere, produceret på deres egen fabrik i Tyskland, bygget af Apples egne håndværkere, og så er det hvide egegulv kommet fra Oregon i USA.

Og jeg synes, at det er blevet en virkelig, virkelig flot butik, som jeg glæder mig til at præsentere for vores kunder,” siger Jakob Søfelde-Hansen, der har stået i spidsen for Humac i Vestergade siden 2005 og har solgt Apple siden 1998.

Humac i Vestergade er den eneste på Fyn og den tredjestørste i Danmark målt på salget af Apple-produkter.