Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens største: Nu vender Odense Tartelet Festival tilbage

Af Emil Kjær Jørgensen

Man skal ikke bryde en stolt tradition.

Og det gør man bestemt heller ikke, lørdag den 9. oktober, hvor Søren Windell og co. igen er klar – i samarbejde med Humlum Brød, Albani og Fynske Bank, til verdens største hyldest til den lækre sprøde tartelet.

Odense Tartelet Festival afholdes i Dok5000, Havnegade 20, 5000 Odense C.

Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

13.000 tarteletter i vente

I år kan gæsterne forvente et storslået musikprogram. Gæsterne kan også se frem til 13.000 lækre sprøde, fyldte tarteletter. Der vil være tre forskellige slags tarteletter.

Den klassiske tartelet med høns i asparges samt to andre der er en overraskelse. Tarteletterne serveres ved dit bord lige for næsen af dig.

Udover en masse lækre tarteletter så vil der også være god underholdning fra dørene åbnes kl. 17. Festen starter kl. 18 og baren lukker kl. 01.

Søren Windell alias “Tarteletkongen” der har været arrangør gennem alle årene af Odense Tartelet Festival siger:

“Vi har igen i år en masse god underholdning på programmet. Der vil være livemusik i otte timer: Johnny Reimar er klar med tyrolerhatten, Dario vil synge om Angelique, Foxy Ladies kommer og optræder med deres flotte danseshow og Ulrik Kehman er klar med sit husorkester og en perlerække af andre musikalske indslag vil komme – alt det, som kendertegner en rigtig tarteletfestival i Odense.

Efter masser af måneder med corona, så tror Søren Windell og co, at vi alle sammen trænger til en god fest.

“Vi trænger til at hylde fællesskabet, synge sammen og bare hygge os. Det vil vi gøre den 9. oktober 2021” siger Tarteletkongen.

Af hensyn til corona, så vil der i 2021 sælges færre pladser, så der er god plads til alle og mulighed for at holde afstand.

Der vil ligeledes også blive fulgt alle restriktioner og anbefalinger, som myndighederne anviser. Skulle det mod forventning ikke være muligt at gennemføre årets festival, vil alle få billetter ombyttet til Odense Tartelet Festival i 2022.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også