Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forlænget weekend i Odense

Af Annoncør

Har du udlængsel og rejsefeber, men tør ikke begive dig uden for landets grænser af frygt for en ny coronabølge, så er det måske på tide at kigge indad. Altså indad i Danmark, ikke i dig selv. Det er selvfølgelig en god idé først at få afdækket dine ønsker og behov når det gælder ferie, men prøv eventuelt at kigge inden for landets grænser efter din næste ferie.

Som overskriften elegant antyder, har vi en anbefaling til din næste forlængede weekend: Odense. Det er lige meget om du kommer langvejsfra, eller om du allerede bor i byen.

Spar penge og spar op

Den første åbenlyse grund til at få stillet rejselysten med en forlænget weekend er, at du i stedet kan gemme dine penge til næste længere rejse. Mange selskaber, blandt andet https://corendon.dk har åbnet op for rejsebestilling til mere solrige destinationer det næste år frem. Ved at ”nøjes” med en lille tur i egen andedam i foråret, kan du give den mere gas med hotel, oplevelser og mad på næste ferie.

Odense – en international oplevelse

Hvis du savner at rejse, fordi du elsker at møde nye mennesker fra andre lande, så er Odense det oplagte valg. Grundet et par store internationale selskaber, som har åbnet afdelinger tæt på Odense, vrimler byen nemlig med engelsktalende mennesker. Derfor kan en gåtur ned ad hovedgaden snildt føles som var du på ferie i udlandet.

Byen har desuden et par irske pubs, som virkelig har formået at bevare noget af stemningen og charmen fra moderlandet, tilføjet et strejf af odenseansk islæt.  

Spis godt i Odense

Er du også en af dem, der mener, at ”At rejse er at spise” (citat af Odenses stolthed, venligt omformuleret af undertegnede), så kan den fynske hovedstad sagtens stille din sult indtil du igen kan komme afsted. Der er nemlig et væld af gode spisesteder at vælge imellem i byen.

Flere steder rundt om i Odense findes gode bud på en ægte sushirestaurant som gør, at du sagtens kan udskyde din rejse til Japan et par måneder endnu. Desuden findes flere udmærkede tapassteder – et enkelt endda med tapas ad libitum. Havde du planlagt en charterferie, kan vi love dig, at disse er mindst lige så gode som det, du ville have smagt på de spanske hoteller.

Går du efter den lokale cuisine, så er Odense virkelig speciel. Der findes nemlig adskillige restauranter, som har lokale råvarer og unikke koncepter som deres specialitet. På den måde kan du få det allerbedste ud af byen.

Del artikel

Andre læser også