Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fynboerne er glade for e-shopping: Dette er i særlig høj kurs

Af Redaktionen

Fynboerne er ikke kun glade for brunsviger og marcipan, men også for e-shopping.

TV 2/Fyn har faktisk tidligere kunne berette om, at fynboerne shopper mere på nettet end den gennemsnitlige danske forbruger.

Især øens unge forbrugere er glade for at shoppe alt fra tøj og sko til elektronik på nettet.

Hvad køber fynboerne mon mest af på nettet? Find svaret i denne artikel.

Rejser og weekendophold

Fynboerne forstår tilsyneladende at nyde livet.

Det er i hvert fald et faktum, at rejser og weekendophold hører til blandt de ydelser, som der bliver brugt flest penge på online.

Den yngre del af befolkningen storshopper charterrejser og ungdomsferier, mens den ældre generation viser stor interesse for busrejser.

Der er delte holdninger til sidstnævnte ferieform, som ikke desto mindre lever i bedste velgående.

Drømmer du om en busrejse til en europæisk storby eller en solrig destination sydpå? så se de forskellige busrejser fra Riis Rejser her.

Gør ligesom mange andre rejseglade fynboer; bestil din næste busrejse eller anden rejse på nettet. Det er typisk både nemt og billigt.

Foruden rejser til udlandet mærkes der stor interesse for weekendophold. Denne ferietype er især populær blandt travle forældre, som har svært ved at hive mere end en weekend ud af kalenderen.

Du kan også overveje at bestille et weekendophold, hvis du har brug for at koble af.

Tøj og smykker

Du tager fejl, hvis du tror, at fynboerne kun bruger penge på rejser, weekendophold og brunsviger. Der bliver nemlig også spenderet mange penge på tøj og smykker på nettet.

Interessen for at shoppe tøj og mode er ikke så overraskende størst hos kvinderne, som går på internettet, når garderoben trænger til en opgradering.

Neo Noir, Birkenstock, Mads Nørgaard, New Balance og Parajumpers er nogle af de mærker, du bør tjekke ud, hvis du vil gøre noget godt for dit look.

Dagligvarer

Selvom de fleste fynboer bor lige i nærheden af et eller flere supermarkeder, så er det en realitet, at mange fynske forbrugere vælger at shoppe dagligvarer på nettet.

Noget kunne tyde på, at fynboerne for alvor har fået øjnene op for, hvor meget tid og besvær man kan spare ved at shoppe dagligvarer på nettet.

Man slipper nemlig for at bruge tid på at finde de ønskede varer, stå i kø og ikke mindst for at skulle døje lyden af skrigende børn.

Du kan også overveje at handle dagligvarer på nettet, hvis du vil have del i disse mange fordele.

Oplevelsesgaver

Den gennemsnitlige fynbo vil hellere bruge penge på en god oplevelse end en materiel gode.

Dette stemmer fint overens med, at fynboerne er glade for at handle oplevelsesgaver på nettet. Disse gaver gives især i forbindelse med fødselsdage, konfirmationer, jubilæer og ikke mindst jul.

En af fordelene ved denne gaveidé, at der findes oplevelser for enhver smag. Oplevelsen kan for eksempel være, at man skal ud at flyve helikopter, eller at man får lov til at sidde bag rattet i en superbil i xx min.

Har du også handlet oplevelsesgaver på nettet?

Del artikel

Andre læser også