ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Galt eller genialt? Her kan du prøve en 13 timers sovekoncert

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach.
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach.

Fredag den 24. november åbner Borgernes Hus i Odense, som rummer både Hoved- og Musikbiblioteket, Center for Civilsamfund, Frivilligcenter Odense og BorgerService.

I anledning af åbningen afholder Musikbiblioteket en såkaldt sovekoncert, som løber fra lørdag den 25. november klokken 21 til søndag den 26. november klokken 12.

På grænsen mellem vågen tilstand og søvn

Sovekoncerten varer i hele 13 timer, og inkluderer et lynkursus i såkaldt bodyscan-meditation af meditationsekspert Lars Paustian samt elektronisk musik, velkomstdrink og morgenmad.

Det er en anderledes koncert end traditionelle koncerter, og du vil opleve at befinde dig på grænsen af bevidstheden mellem vågen tilstand og søvn.

Borgernes Hus bliver omdannet til en helt speciel “sovesal” med elektroniske lydlandskaber af den verdenskendte danske lydkunstner Karsten Pflum, som har kreeret et soundtrack til gæsternes drømme.

Koncerten består også af en stemningsfyldt lyssætning leveret af den internationalt kendte lyskunstner Motorsaw.

Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach.

Vågn op til morgenmad og fællessang

Søndag morgen vågner sovekoncertens publikum til duften af frisklavet kaffe og morgenmad, og hvis man har lyst, kan man herefter deltage i fællessang for alle borgerne i Odense.

Fællessangen bliver akkompagneret af klassiske musikere fra Syddansk Musikkonservatorium. Herefter kan man deltage i et foredrag om Carl Nielsen af musikformidler og radiovært Mathias Hammer.

I alt varer hele musikeventen 16 timer.

Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach.

Det koster 100 kr. at deltage, hvis man medbringer sin egen madras og 150 kr., hvis man skal låne en madras. Prisen er inkluderet velkomstdrink, kaffe og morgenmad.

Du kan læse mere om sovekoncerten og finde billetter her (der er begrænset antal billetter, og arrangørerne forventer hurtigt at få udsolgt).

Musikbiblioteket i Borgernes Hus
Østre Stationsvej 15
5000 Odense C

Del artikel