ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genial gaveidé til alle, der elsker gastronomi: Kom på kokkeskole med Sortebro Kros stjernekok

Af Sara Aggefeld Rask

Stegepander, forklæder og knive er klassiske julegaver til madlavningsentusiaster, men i år får du chancen for at begave din gastronomiinteresserede onkel, veninde eller svigermor med noget helt ud over det sædvanlige.

Der er tale om en oplevelse, som alle foodies og spirende kokketalenter uden tvivl vil elske. Og en oplevelse, som du endda selv kan tage del i eller få gavn af senere.

Den odenseanske gourmetrestaurant Sortebro Kro afholder nemlig masterclass i Smagens Køkken, som deltagere kan melde sig til enten mandag den 16. eller tirsdag den 17. januar 2023.

Her får man mulighed for at røre i gryderne med stjernekokken John Kofod – og du kan nu købe en plads til en af dine kære.

Dét må vist siges at være den perfekte julegave.

Lær af den bedste

Masterclassen er en minikokkeskole for alle dem, der gerne vil forfine deres kulinariske evner, og de kommer til at lære fra en af de allerbedste.

Underviseren er 57-årige John Kofod, som ejer og driver Sortebro Kro. Han har mere end 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau, og på kurset deler han ud af sin store viden.

”Kom med på kokkeskole med mig. Her viser jeg dig, hvordan du kan lave en imponerende flerretters menu derhjemme. Jeg lover, at det bliver sjovt og ikke mindst lærerigt”, lyder det fra John Kofod.

Lav lækker mad – og spis den selv

På kurset lærer man ikke kun at lave god mad.

Man får også lov til at nyde den i selskab med de andre deltagere på holdet, og man får mulighed for at smage en masse god vin og champagne.

”Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen. Efter smagningen skal kursisterne smage resultatet af deres arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor de også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter”, fortæller John Kofod og fortsætter:

”Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering, og kursisterne får overrakt et diplom, som de kan hænge op hjemme i deres eget køkken. De får også et forklæde”.

Kokkeskolen starter begge dage kl. 14 og slutter kl. 23. 

Der er 14 pladser pr. dag, og prisen er 2.595 kr. pr. kokkeelev.

Det koster 995 kr. for en ledsager til middagen.

Se mere her.

Del artikel