MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt for jagt- og outdoor-interessede: Rekordstor messe på vej

Af Redaktionen

Den traditionsrige Jagt & Outdoor messe er mere populær end nogensinde før, og årets udgave bliver større end nogensinde. Rekordmange udstillere har nemlig købt en stand på messen i Odense Congress Center, der åbner for jagt- og outdoor-interesserede fynboer fra 23.-25. marts.

Derfor bliver alle fire haller i Odense Congress Center taget i brug for at få plads til de mange udstillere, aktiviteter og ikke mindst besøgende – for arrangørerne bag messen forventer, at besøgsrekorden fra 2016 bliver slået.

“Jeg er utrolig stolt over årets Jagt & Outdoor messe. Vi har i år rigtig mange spændende udstillere med, som er de bedste inden for hver deres felt, så der er virkelig noget at se frem til. Især den nye ‘hundehal’, tror jeg bliver rigtig populær blandt de besøgende, og forhåbentlig bliver det et område, vi bibeholder på Jagt & Outdoor messen fremover,” siger projektleder Hans Henrik Jacobsen forud for den 18. udgave af Jagt & Outdoor messen.

Masser af aktiviteter for de besøgende

Udover de mange udstillere kan de besøgende også se frem til et væld af aktiviteter. I løbet af messens tre dage vil der nemlig være både opvisning, konkurrencer og foredrag med nogle af de dygtigste fra jagt- og outdoor verdenen.

Det er bl.a. en af Europas bedste jagthundetrænere, Bobby Robertson, Morten Hilmer fra Slædepatruljen Sirius samt direktør og ulveekspert Jesper Stagegaard fra Ree Park Safari, som lægger vejen forbi Jagt & Outdoor messen.

“Vi har rigtig mange spændende foredrag og aktiviteter på messen i går. Det er klart, at når messen er blevet større, så har vi også plads til flere aktiviteter, og det har vi fået i år. Jeg er især glad for, at det er lykkedes os at favne så meget af det, der foregår i jagt- og outdoor-verdenen,” siger Hans Henrik Jacobsen.

Stor auktion med jagt- og safarirejser

På messens mest besøgte dag, lørdag, vil der ligeledes være en stor auktion med jagt- og safarirejser, som samlet set har en værdi på tæt ved 1 million kroner. Her har de besøgende mulighed for at sikre sig en helt unik jagt- og safarirejse oplevelse.

Der vil desuden være rig mulighed for at se og høre om det sidste nye inden for safari- og jagtrejser, buejagt og buejægere, outdoor-aktiviteter, knivmagere, våben og jagtudstyr, jægere og jagthunde, UV-jagt og meget mere.

Jagt & Outdoor 2018 finder sted i dagene fra 23.-25. marts og er åben fredag kl. 14.00 til 19.00 og lørdag-søndag kl. 9.00 til 17.00.

Seneste nyt