Gratis vinevent i Arkadens nye vinbar: Smag eksklusive franske vine

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Arkaden Food Markets nye kaffe- og vinbar Klokkedybet.
Arkaden Food Markets nye kaffe- og vinbar Klokkedybet.

For nylig åbnede Arkaden Food Markets nye kaffe- og vinbar Klokkedybet på førstesalen.

Her inviterer de i samarbejde med H.J. Hansen til gratis vinsmagning i morgen fredag den 13. april fra klokken 15 til 17, hvor du har muligheden for at smage på udvalgte vine fra det eksklusive franske vinmærke, Gérard Bertrand.

Smag på nogle af Frankrigs bedste vine

Til vineventen kan du møde eksportmanageren Lambert-Willem, der arbejder for den franske ”vinkendis” Gérard Bertrand, som er kendt for at lave nogle af Sydfrankrigs bedste vine under samme navn. Hans vin serveres på flere af Frankrigs trestjernede restauranter.

Gérard Bertrand blev for nylig kåret som top-tre af de vigtigste figurer i den franske vinbranche, og så er han med på de nyeste trends inden for området – både hvad angår den sydfranske, autentiske kvalitet men også økologi og biodynamik.

Uformelt arrangement

Arrangørerne lover et uformelt arrangement, hvor du kan smage på udvalgte vine og tale med Lambert-Willem om smagene. Derudover vil Martin Marcel Dupont fra H.J. Hansen også være tilstede og svare på dine spørgsmål.

Hvis du efter smagningen ønsker at nyde et helt glas, kan du tilkøbe det i baren.

Vinbuffet hver dag

Udover flere hyggelige siddepladser har åbningen af Arkadens nye kaffe- og vinbar også resulteret i deres nye koncept vinbuffet.

Konceptet går ud på, at du for 199 kr. kan få halvanden times fri vin fra et udvalg, der spreder sig fra to slags bobler til 10-12 forskellige vine – både røde og hvide. Tilbuddet gælder hver dag i Arkadens åbningstid.

Værtshusgæst blev slået ned: Påtalte manglende mundbind

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er ikke alle, der har lige nemt ved de nye regler om mundbind. Det blev tydeligt i går aftes, da Fyns Politi måtte rykke ud til én af Odenses mindre værtshuse, Skandsen.

Det skriver Fyens.dk.

Her havde en gæst på stedet bedt en anden gæst om at tage mundbind på – og det havde fået det til at slå klik for den anden gæst.

Vedkommende blev så arrig over påtalen, at han slog manden ned med knytnæveslag og efterfølgende sparkede ham i siden, da han lå på gulvet.  Manden flækkede angiveligt det venstre øjenbryn.

Fyns Politi fortæller, at manden blev anholdt kl. 21.30 og sigtet for vold.

Tomme gader og god dialog: Fyns Politi roser odenseanerne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Fyns Politis side, men i går aftes var der stadig kun ros tilovers:

“Tak Fyn! Vores patruljer melder om rigtig godt samarbejde og god dialog med restauratører, erhvervsdrivende og borgere i forbindelse med de nye retningslinjer for Covid-19 på hele øen her til aften.

God weekend! Mvh Vagtchefen” skriver Fyns Politi på Twitter.

To timer forinden havde Fyns Politi også lagt et billede ud fra Odenses gågade, hvor der var helt tomt.

“Husk nu afstand og afspritning, når du går i byen eller til fest. Kun sammen kan vi bryde smittekæden og holde fast i livsglæden. Som i kan se på foto, så ser det flot ud i Odense gågade her i aften – hold fast i det.” skrev de.

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Odense Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 70 tilfælde af smittede i Odense. Incidensen ligger nu på 34 pr. 100.000 indbyggere.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her