MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis vinevent i Arkadens nye vinbar: Smag eksklusive franske vine

Af Betina Vestergård Jepsen
Arkaden Food Markets nye kaffe- og vinbar Klokkedybet.
Arkaden Food Markets nye kaffe- og vinbar Klokkedybet.

For nylig åbnede Arkaden Food Markets nye kaffe- og vinbar Klokkedybet på førstesalen.

Her inviterer de i samarbejde med H.J. Hansen til gratis vinsmagning i morgen fredag den 13. april fra klokken 15 til 17, hvor du har muligheden for at smage på udvalgte vine fra det eksklusive franske vinmærke, Gérard Bertrand.

Smag på nogle af Frankrigs bedste vine

Til vineventen kan du møde eksportmanageren Lambert-Willem, der arbejder for den franske ”vinkendis” Gérard Bertrand, som er kendt for at lave nogle af Sydfrankrigs bedste vine under samme navn. Hans vin serveres på flere af Frankrigs trestjernede restauranter.

Gérard Bertrand blev for nylig kåret som top-tre af de vigtigste figurer i den franske vinbranche, og så er han med på de nyeste trends inden for området – både hvad angår den sydfranske, autentiske kvalitet men også økologi og biodynamik.

Uformelt arrangement

Arrangørerne lover et uformelt arrangement, hvor du kan smage på udvalgte vine og tale med Lambert-Willem om smagene. Derudover vil Martin Marcel Dupont fra H.J. Hansen også være tilstede og svare på dine spørgsmål.

Hvis du efter smagningen ønsker at nyde et helt glas, kan du tilkøbe det i baren.

Vinbuffet hver dag

Udover flere hyggelige siddepladser har åbningen af Arkadens nye kaffe- og vinbar også resulteret i deres nye koncept vinbuffet.

Konceptet går ud på, at du for 199 kr. kan få halvanden times fri vin fra et udvalg, der spreder sig fra to slags bobler til 10-12 forskellige vine – både røde og hvide. Tilbuddet gælder hver dag i Arkadens åbningstid.

Seneste nyt